Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puikkohitsauksen alkeet

Amiedu
Yhteenveto
1 päivä
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Puikkohitsauksen alkeet

Tavoitteena on oppia hitsauskoneen käyttö sekä säätäminen, oikean lisäaineen ja materiaalin valinta, turvalliset työtavat ja käytännön hitsauksen alkeet. Henkilön tai yrityksen tarpeen mukaan voidaan kouluttaa syventävääkin osaamista. Hitsaustaidon kehittyminen lisää työntekijän monipuolisuutta sekä mahdollistaa laajenevat ja monipuolistuvat työtehtävät. Hitsauskoulutus sopii myös harrastelijahitsaajille, joilla on pienimuotoista hitsausosaamisen tarvetta kotona.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puikkohitsauksen alkeet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii työntekijöille, joilla ei ole ennestään kokemusta tai tehtäviinsä tarvittavaa hitsausosaamista. Koulutus sopii myös uusiin työtehtäviin esim. Kunnossapitoon tai rakentamisen palveluihin siirtyville henkilöille, jotka tarvitsevat hitsaustaitoa. Harrastehitsarit, jotka tarvitsevat lisää osaamista kotona tapahtuvaan hitsaamiseen, saavat uutta osaamista.

Lisätietoja

Petteri Kauppila
kouluttaja
puhelin 020 7461 380
petteri.kauppila(at)amiedu.fi

Ville Raudaskoski
kouluttaja
puhelin 020 7461 300
ville.raudaskoski(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Asiakkaan tarpeen mukaiset hitsausharjoitteet ja siihen liittyvä teoria käytännön koulutuksen ohessa. Teoria voidaan toteuttaa myös luokkaopetuksena asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan erikseen sovitulla hinnalla. Varusteet ja materiaalit sisältyvät hintaan sekä yksityishenkilöillä myös vakuutus sisältyy hintaan.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 372 €/henkilö (sis. alv. 24 %). Kysy tarjous isompien ryhmien kouluttamisesta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.