Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalalle erikoistuminen, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
Koulutuksen järjestäjä: Amiedu plus
Kesto: n. 6 kk
Haku päättyy: 4.2.2018
   
Koulutuspaikkakunta: Helsinki
Aloituspäivämäärä: 26.2.2018 09:00
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Koulutuskieli: suomi

Rakennusalalle erikoistuminen, työvoimakoulutus

Rakennusalalle erikoistuminen, työvoimakoulutus
Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija hankkii sellaiset ammatilliset valmiudet, joiden avulla hän pystyy työllistymään rakennusalan työtehtäviin. Koulutuksen alussa opiskelija ja kouluttaja tekevät yhdessä suunnitelman opiskeltavista rakennusalan työtehtävistä joita opiskelija opiskelee teoriassa, käytännössä ja työssäoppimisjaksolla, näitä ovat esimerkiksi runkovaiheen työt, muuraus, laatoitus, sisävalmistusvaiheen työt.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalalle erikoistuminen, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu rakennusalasta kiinnostuneille 20 vuotta täyttäneille yritteliäille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville henkilöille. Se soveltuu hyvin myös ammatinvaihtajille, joilta löytyy luontaista kädentaitoa. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä.

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Tämä hyvin työllistävä ala soveltuu myös nuorille ja maahanmuuttajille.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet on suunniteltu yhteistyössä eri rakennusalan yrityksien kanssa.

Koulutuksen aikana opiskelija opiskelee yhteistyössä sovittuja työtehtäviä teoriassa, käytännössä ja työssäoppimisjaksolla. Koulutuksessa opiskelija hankkii sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy osaamisensa puolesta työllistymään alan työtehtäviin.

Koulutukseen kuuluu myös alalla tarvittavien korttien (esim. työturvallisuuskortti) suorittaminen ja sekä opiskelu- että työnhakuvalmennusta. Tarvittaessa voimme järjestää esim. rakennusalan ammatillista kielikoulutusta maahanmuuttajataustaisille opiskelijoille.

Koulutuksen alussa opiskelijoille laaditaan henkilökohtaista opiskelusuunnitelma ja sitä tarkennetaan opintojen edetessä.

Koulutuksen teoria- ja rakennushalliharjoittelujakso sisältää esimerkiksi:
 
• Rakennuspiirustukset ja merkinnät
• Työturvallisuus, telineet, nostimet
• Märkätilatyöt ja laatoitukset
• Hormimuuraukset ja tukkovalut
• Runkovaiheen työt
• Sisävalmistusvaiheen työt
• Kalusteasennukset
• Huoneistojen pintaremontit

Koulutuksessa korostetaan asiakaslähtöistä ja turvallista työskentelyä sekä rakentamisen laatua.

Koulutuksen toteutus

Kartoitus 26.2.-2.3.2018 (5 pv)
Koulutus 5.3.- 03.08.2018 (105 pv)

Valinta alkukartoitukseen suoritetaan hakemusten perusteella. Kartoituksen (5 pv) aikana tunnistetaan hakijan ammattitaitoa, opiskeluvalmiuksia ja soveltuvuutta alalle.

Koulutukseen valituille osallistujille laaditaan kartoituksen pohjalta henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen sisältöjä ja kestoa ajatellen. Niille, jotka eivät jatka ammatillisessa koulutuksessa, tehdään työllistymistä tukeva jatkosuunnitelma.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin (7.30 – 14.00). Ryhmän koko alustavasti 20 opiskelijaa.

Koulutuksen lopullinen kestoaika määräytyy kartoitusjakson (5 pv) aikana laaditun henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan. Suunnitelmassa otetaan huomioon aikaisemmin opitut asiat ja työkokemuksen pituus. Kartoituksessa selvitetään lisäksi opiskelijan koulutuksen kokonaistavoite ja aikataulutetaan välitavoitteet.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kysy lisätietoja

Jari Koivusalo 
kouluttaja
puhelin  020 7461 383
jari.koivusalo(at)amiedu.fi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso heidän muut koulutuksensa tästä.

Yhteystiedot : Amiedu

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi