Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusmaalari, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
n. 8 kk
15.1.2020 09:00
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Rakennusmaalari, työvoimakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä rakennusmaalariksi ja antaa opiskelijalle valmiudet suorittaa tutkinnon osa tai osia pintakäsittelyalan perustutkinnosta.
 
Opiskelija saa koulutuksen aikana perusvalmiudet työskennellä alan töissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä ja asiakaslähtöisesti, pintakäsittelyalan monipuolisissa erilaisissa asiakaskohteissa ja työtehtävissä. Lisäksi hän kykenee itsenäisesti valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat. Hän myös ymmärtää asiakaspalvelun, taloudellisuuden, työturvallisuuden ja yrittäjyyden merkityksen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusmaalari, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu pintakäsittelyalasta kiinnostuneille tai pitkäaikaistyöttömille, joilla voi olla jo pintakäsittelyalan työkokemusta (rakennusmaalaus) tai he ovat alalle tulevia ammatinvaihtajia. Koulutus sopii erityisesti fyysiseen työhön tottuneille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville henkilöille. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja suomen kielen taitoa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö muodostuu pintakäsittelyalan ammattivaatimuksista, joita sovelletaan opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana opiskelija opiskelee sovittuja työtehtäviä teoriassa, käytännössä ja työelämässä tapahtuvalla oppimisjaksolla. Koulutuksessa opiskelija hankkii sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy osaamisensa puolesta työllistymään alan työtehtäviin.
Koulutukseen kuuluu myös alalla tarvittavien korttien (esim. työturvallisuuskortti) suorittaminen sekä opiskelu- että työnhakuvalmennusta. Koulutus sisältää esimerkiksi:
• Lattianpäällysteiden uusiminen
• Pientalojen ulkomaalaus
• Rakennuspintojen ruiskumaalaus
• Tapetointi
• Uudisrakennus- ja korjausmaalaus

Koulutuksen toteutus

Valinta koulutukseen suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.
Koulutuksen alussa opiskelijan ammattitaito arvioidaan yksilöllisesti ja arvioinnin pohjalta laaditaan yhdessä hakijan kanssa suunnitelmat tarvittavan ammattitaidon hankkimiseksi sekä mahdollisen tutkinnon suorittamiseksi. Opiskelijalla tulee olla valmius hankkiutua työmaille pääkaupunkiseudun sisällä työelämän oppimisjakson aikana.
Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, itseopiskelua sekä työelämässä tapahtuvia oppimisjaksoja. Lähiopetuspäivät ovat arkipäivisin kello 7.30 – 14.00. Koulutukseen kuuluvalla työelämässä tapahtuvalla oppimisjaksolla noudatetaan työnantajan kanssa sovittuja työaikoja.
Koulutukseen kuuluu loma 13.-24.7.2020.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutuksen lopullinen kestoaika määräytyy koulutuksen alussa laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan. Suunnitelmassa otetaan huomioon aikaisemmin hankittu osaaminen ja työkokemuksen pituus.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.