Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakentamisen sertifikaatti - Märkätilatöiden valvoja

Amiedu
Yhteenveto
7.1.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Rakentamisen sertifikaatti - Märkätilatöiden valvoja

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa valmiudet toimia märkätilojen rakennus- ja korjaustöiden, kuten vedeneristys-, laatoitus-, putkiasennus-, linjasaneeraus- ja lattiavalutöiden rakennuttamis-, valvonta- ja työnjohtotehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti - Märkätilatöiden valvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu rakennus- ja urakointiliikkeiden työnjohtajille, vastaaville työnjohtajille ja työpäälliköille sekä teknisille isännöitsijöille, valvojille, rakennuttajille ja rakennustöiden tilaajille.

Eurofins -sertifikaattia hakevien lisäksi koulutus auttaa erinomaisesti rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoita, tilaajia, työnjohtajia, valvojia, suunnittelijoita, urakoitsijoita, teknisiä isännöitsijöitä ja kiinteistöpäälliköitä perehtymään korjausrakentamiseen ja sen valvontaan, rakennusfysiikkaan, kosteudenhallintaan, rakennusterveyteen, sisäilmaongelmien hallintaan ja rakenteiden tiiviyden merkitykseen.

Henkilösertifioinnin peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset
Henkilösertifioidulta märkätilatöiden valvojalta edellytetään rakennusteknistä perusosaamista ja riittävää työkokemusta. Jos peruskoulutus on vähintään rakennusmestari tai teknikko, edellytetään henkilösertifioi-dulta märkätilatöiden valvojalta märkätilarakentamiseen liittyvää työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Henkilöltä, jolta puuttuu rakennusmestarin tai teknikon tutkinto, edellytetään rakennusalan työkokemusta vähintään 10 vuoden ajalta, josta märkätilarakentamiseen liittyvää työkokemusta vähintään viiden viime vuoden ajalta, ja lisäksi lisäkoulutuksen hyväksyttyä suoritusta (teoriaopetus, harjoitustyö).

Koulutuksen, teoriakokeen ja näytön hyväksytysti suorittanut henkilö voi hakea Märkätilatöiden valvojan henkilösertifikaattia www.omasertifikaatti.fi:stä.

Koulutuksen sisältö

1. päivä  
Määräykset ja ohjeet, märkätilan rakenteet
Märkätilan sähkölaitteet ja -asennukset
Märkätilan vedeneristys- ja pintarakennetarvikkeille asetetut vaatimukset  

2. päivä       
Alustat ja asennusolosuhteet
Lattiakaivot ja kaivoliitokset
Märkätilojen yleisimmät virheet ja niiden seuraukset
Nestemuodossa levitettävät vedeneristeet – asennusnäytös

3. päivä       
Rakennusfysiikka, lämpö- ja kosteustekniikka, kosteusmittaus
Mittalaitteet, laadunvalvontamittausten suoritus ja mittaustulosten arviointi
Laadunvalvontamittausharjoitus

4. päivä
Työturvallisuusriskien poistaminen
Nestemuodossa levitettävät vedeneristeet
Levyrakenteiset märkätilat - suositeltavia rakenneratkaisuja
Mattomaiset vedeneristeet
Märkätilatöiden valvonta, dokumentointi ja raportointi

Koulutuksen toteutus

Luokkaopetus ja laadunvalvontamittausharjoitukset toteutetaan kahdella kahden päivän lähijaksolla. Koulutus kestää yhteensä neljä päivää.
Tenttiin on hakeuduttava erikseen amiedu.fi > Koulutushaku > Rakentaminen ja LVI. Yhden tenttikerran kustannukset sisältyvät koulutuksen hintaan. Näyttökohde on hankittava itse ja sovittava näytön vastaanotosta Ratekon koulutuskoordinaattorin kanssa.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Teoriakoulutuksen hinta on 1.440 € sisältäen koulutuksen, koulutusaineiston, erillisen teoriakokeen sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin kaikkina lähiopetuspäivinä.
Näytön hinta on 580 € pääkaupunkiseudulla. Mikäli näyttö annetaan yli 25 km:n etäisyydellä koulutus-paikasta, hintaan lisätään matka- ja mahdolliset majoituskustannukset sekä tuntiveloitus matka-ajalta.

Kaikki hinnat alv 0 %, veroton koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.