Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakentamisen sertifikaatti – Rakennusten tiiviyden mittaaja

Amiedu
Yhteenveto
1.9.2020
suomi
   
Helsinki
Lupa- ja korttikoulutukset
Amiedu

Rakentamisen sertifikaatti – Rakennusten tiiviyden mittaaja

Tavoitteena on auttaa tuntemaan rakennusten tiiviyden mittaamiseen tarvittavien laitteiden ominaisuudet ja mittausepävarmuudet, rakennuksen ilmatilavuuden mittausmenetelmät, erilaiset rakenteet ja parantaa lämpö-, kosteus- ja virtaustekniikan osaamista. Rakennuksen tiiviyden mittaamisella tarkoitetaan rakennuksen vaipan ilmavuotoluvun mittaamista ja ilmavuotopaikkojen paikantamista. Mittaamisen lisäksi Rakennusten tiiviyden mittaaja oppii laatimaan selkeän raportin havaintoineen ja johtopäätöksineen.

Tavoitteena on myös suoriutua Rakennusten tiiviyden mittaajan sertifikaatin edellyttämästä kirjallisesta kokeesta ja näyttötyöstä. Hyväksytyn koulutuksen, kokeen ja näyttötyön perusteella voi hakea Rakennusten tiiviyden mittaajan sertifikaattia www.rakentamisensertifikaatit.fi –palvelusta, kun Amiedu saa virallisen koulutusluvan Eurofins Expert Services Oy:ltä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti – Rakennusten tiiviyden mittaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka tekevät rakennusten tiiviyden mittauksia. Sertifikaatin saaminen edellyttää rakennusalan tai LVISA-alan AMK-tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa (teknikko, rakennusmestari, insinööri). Jos pohjakoulutusvaatimus ei täyty, hakijalla tulee olla rakennusalan tai LVISA-alan perustutkinto ja kolmen vuoden työkokemus rakennusalalta.

Rakennusten tiiviyden mittaajan sertifikaattia hakevien lisäksi koulutus auttaa erinomaisesti rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoita, tilaajia, työnjohtajia, valvojia, suunnittelijoita, urakoitsijoita, teknisiä isännöitsijöitä ja kiinteistöpäälliköitä perehtymään rakennusfysiikkaan, rakennuksen tiiviyden mittaamiseen ja parantamiseen, kosteudenhallintaan, rakennusterveyteen, sisäilmaongelmien hallintaan ja rakenteiden tiiviyden merkitykseen. Rakennusten tiiviyden mittaajan koulutus luetaan hyväksi Amiedun Ylläpitopäällikön lisäkoulutuksessa (www.amiedu.fi > toimitilakohdepäällikkö).  

Koulutuksen sisältö

-    Tiivistettyihin rakenteisiin liittyvät lait, määräykset ja ohjeet
-    Rakennusfysiikka, lämpö- ja kosteustekniset perusteet
-    Rakennetekniikka
-    Mittalaitteet ja mittaukset
-    Sopimusasiakirjat ja raportointi  
-    Työsuojeluriskien tunnistaminen ja poistaminen

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan 2+1+1+½+1 päivänä kello 8.00 - 16.00 välisenä aikana ja se sisältää teoriaa, itseohjautuvaa oppimista ja harjoituksia Amiedun tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä, Valimotie 8, 00380 HELSINKI. Lisäksi opiskelija järjestää itse yhden näyttötyökohteen, jonka hän raportoi ohjeen mukaan. Kirjallinen koe voidaan järjestää koulutuksen yhteydessä tai erillisinä tenttipäivinä, joihin on ilmoittauduttava erikseen.

Koulutuspaikka

Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Kevään toteutus 6 päivää, syksyn toteutus 7 päivää. Kirjalliseen kokeeseen on ilmoittauduttava erikseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1.340 € + alv 24% / henkilö ja sisältää itsenäisesti opiskeltavat ennakkotehtävät, teoriapäivät, harjoitukset, paperimuotoisia esitysmateriaalien tiivistelmiä sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.