Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Amiedu
Yhteenveto
23.3.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Eurofins Expert Services Oy valvoo Rakenteiden kosteuden mittaajan sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on pätevöittää henkilö tekemään luotettavia kosteusmittauksia erilaisiin rakennusalan tarpeisiin.
Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään Eurofins Rakenteiden kosteuden mittaaja –nimikettä Eurofins Expert Services Oy:n ohjeistamalla tavalla. Eurofins Rakenteiden kosteuden mittaajan koulutuksen, sertifikaattitentin ja näyttötyön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin Eurofins Expert Services Oy:n www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan https://www.sertifikaattihaku.fi/ -verkkopalvelussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Eurofins Rakenteiden kosteuden mittaajan sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet Eurofins Rakenteiden kosteuden mittaajan koulutusohjelman sitä järjestävässä oppilaitoksessa.

Koulutuksen toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-14. Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Tenttimaksu on 343 € + alv 24 % / henkilö ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin arvioinnin ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.