Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

RekryKoulutus

Amiedu
Yhteenveto
10 pv- 9 kk
sopimuksen mukaan
suomi
   
Helsinki
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Amiedu

RekryKoulutus

RekryKoulutus on kehittämistyökalu, joka tuo organisaatiolle liiketoiminnallista hyötyä. Sen kautta yritys saa koulutettua ja osaavaa työvoimaa kustannustehokkaasti. RekryKoulutuksen toteutumisen mahdollistavat yritys, koulutusorganisaatio ja työ- ja elinkeinohallinto. RekryKoulutuksen tavoitteena on kouluttaa osaavaa henkilökuntaa yritykseen, ellei tarvittavia osaajia löydy työmarkkinoilta. Koulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. RekryKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ei ole ratkaiseva.

Koulutuksessa työnantaja pääsee tutustumaan mahdolliseen rekrytoitavaan, mutta toisaalta myös työntekijä pääsee tutustumaan yritykseen. Rekrykoulutuksen kautta tulleet työntekijät ovat erittäin motivoituneita ja moni on valmis etenemään urallaan vaativampiin työtehtäviin. Koulutuksen tavoitteena voi olla perus-, lisä-, täydennys- tai ammatinvaihtoon tähtäävä koulutus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta RekryKoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Rekrykoulutus on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat lisää henkilökuntaa ja osaavia hakijoita on vaikea löytää työmarkkinoilta.
Koulutukseen voivat hakeutua työttömät työnhakijat tai työttömyysuhan alaiset henkilöt. Yritys määrittelee yhdessä työ- ja elinkeinohallinnon ja Amiedun edustajien kanssa koulutukseen valittavien henkilöiden vähimmäisvaatimukset / soveltuvuuskriteerit. Valinnat koulutukseen tekee työ- ja elinkeinohallinnon edustaja yhdessä yrityksen kanssa. Amiedun edustaja voi olla mukana valinnoissa niin sovittaessa. Valintaan voidaan liittää soveltuvuuden arviointia ja testejä. Valinnassa voidaan käyttää myös muita asiantuntijoita.

Lisätietoja

Taina Virtanen
avainasiakaspäällikkö
puhelin 020 7461 298
taina.virtanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö sovitaan yhdessä yrityksen, työ- ja elinkeinohallinnon ja Amiedun kanssa. Koulutukseen sisältyy sekä tietopuolista opetusta että ohjattua työssäoppimista, etäopiskelua ja työharjoittelua. RekryKoulutus voidaan suunnitella myös yhteistyössä useamman työnantajan kanssa.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan sovitun mukaisesti. Alkukartoituksen aikana osallistujan ammattitaito sekä valmiudet opiskeluun ja ammattiin kartoitetaan. Kartoituksen jälkeen yrityksen edustaja yhdessä Amiedun edustajan kanssa tekee valinnat itse RekryKoulutukseen.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Yrityksen osuus RekryKoulutuksesta on aina 30 % koulutuksen kokonaishinnasta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.