Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

RTK-Palvelu Oy – rekrytoiva ylläpitosiivouskoulutus, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
n. 4 kk
18.11.2019 09:00
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

RTK-Palvelu Oy – rekrytoiva ylläpitosiivouskoulutus, työvoimakoulutus

Tavoitteena on kouluttaa osaajia laitoshuoltotehtäviin. Ammatissa tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, puhtausalan osaamista, sekä asiakaspalvelutaitoja. Koulutuksessa suoritetaan yksi tutkinnon osa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta.

Koulutuksen ja tutkinnon osan suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä kokopäiväisesti RTK-Palvelu Oy:n laitoshuollon työtehtäviin esim. päiväkodit, koulut, terveysasemat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta RTK-Palvelu Oy – rekrytoiva ylläpitosiivouskoulutus, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö. Koulutuksen suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä sekä käynnin työhöntulotarkastuksessa.

Koulutuksen sisältö

Ylläpitosiivouspalvelut
Siivousmenetelmät ja -välineet
Puhdistusaineet
Aseptisen siivouksen perusteet
Työssä tarvittavat siivouskoneet
Työturvallisuus ja ergonomia, työturvallisuuskortti
Asiakaspalvelu ja työelämätaidot

Hätäensiapu
Hygieniapassi

Koulutuksen toteutus

Valinnat koulutukseen tehdään haastattelujen perusteella. Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman. Oppiminen tapahtuu pääosin lähiopiskeluna Amiedussa arkisin klo 8.00 – 14.30. Tämän lisäksi opintoihin sisältyy ohjattua itseopiskelua sekä työssäoppimista.

Ryhmään valitaan enintään 20 opiskelijaa.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380
Helsinki

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.