Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokaa lihasta ja "lihan korvikkeista"

Amiedu
Yhteenveto
12.5.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Ruokaa lihasta ja "lihan korvikkeista"

Koulutuksen suorittanut saa lisävalmiuksia säilyttää, käsitellä, valmistaa ja myydä lihaa. Lisäksi opiskelija tutustuu ja valmistaa ruokia kasvipohjaisista ”lihatuotteista” ns. ”lihankorvikkeista”. Koulutus parantaa opiskelijan osaamista työskenneltäessä esim. elintarvikekaupan myynnin tehtävissä.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokaa lihasta ja "lihan korvikkeista", klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöille, joilla on lihankäsittelyn perustaidot hallinnassa ja haluavat lisätä tietouttaan tuoteryhmässä ja kehittää ruoanvalmistustaitojaan. Koulutuksen pääpaino on tuoteryhmien raaka-aineisiin tutustumisessa ja ruoaksi valmistamisessa. Koulutus on osa Ruokamestarin diplomin suorittamista. Voidaan suorittaa yksittäisenä kouluspäivänä tai osana opiskelijan suorittamaa Ruokamestarin diplomia.

 

Lisätietoja

Hans Tikkanen                                               
kouluttaja                                                                      
puhelin 020 7461 496                                                                                  
hans.tikkanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi eri lihojen ominaisuuksia ja käsittelyä (sika, nauta, siipikarja, riista) sekä niiden valmistusta ruokatuotteiksi. Tutustutaan kasvipohjaisten ”lihatuotteiden” valikoimaan ja niiden käyttömahdollisuuksiin.  Valitaan tuoteryhmiin sopivia ruokajuomasuosituksia sekä perehdytään tuoteryhmän ajankohtaisiin asioihin.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus hakeutujalle. Koulutus toteutetaan erillisenä koulutuspäivänä Amiedun koulutuskalenterin aikataulun mukaisesti. Sisällön laajuus on 8 tuntia ja lisäksi Ruokamestarin diplomin suorittajille opiskelijan kehittymistarpeiden/ aiemman osaamisen mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutukseen sisältyy 8 h opetusta Amiedun opetuskeittiöllä. Koulutus on suoritettavissa syksystä 2019 alkaen. Koulutus voidaan suorittaa erillisenä koulutuspäivänä tai osana Ruokamestarin diplomin suorittamista (1/4 päivää). Tarkemmat päivät Amiedun koulutuskalenterissa.

26.11.2019 ja 12.5.2020

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 200 euroa/ koulutuspäivä Amiedussa (+ alv 24%)

Sisältää opiskelumateriaalin ja ruokailun valmistetuista tuotteista opetuskeittiössä.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.