Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokaa merenelävistä

Amiedu
Yhteenveto
11.2.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Ruokaa merenelävistä

Koulutuksen suorittanut saa lisävalmiuksia säilyttää, käsitellä, valmistaa ja myydä kalaa, äyriäisiä ja nilviäisiä sekä valmistaa niitä ruokatuotteiksi. Koulutus parantaa opiskelijan osaamista työskenneltäessä esim. elintarvikekaupan myynnin tehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokaa merenelävistä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöille, joilla on kalankäsittelyn perustaidot hallinnassa ja haluavat lisätä tietouttaan tuoteryhmässä. Koulutuksen pääpaino on tuoteryhmän raaka-aineisiin tutustumisessa ja ruoaksi valmistamisessa. Koulutus on myös osa Ruokamestarin diplomin suorittamista. Koulutus voidaan suorittaa erillisenä koulutuspäivänä tai osana Ruokamestarin diplomin suorittamista.

Lisätietoja

Hans Tikkanen                                              
kouluttaja                                                                      
puhelin 020 7461 496                                                                                  
hans.tikkanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi kalojen, äyriäisten ja nilviäisten käsittelyä sekä niiden valmistusta ruokatuotteiksi. Lisäksi tutustutaan ruokajuomasuosituksiin sekä tuoteryhmän ajankohtaisiin asioihin.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus hakeutujalle. Koulutus toteutetaan erillisenä koulutuspäivänä Amiedun koulutuskalenterin aikataulun mukaisesti. Sisällön laajuus on 8 tuntia ja lisäksi Ruokamestarin diplomin suorittajille opiskelijan kehittymistarpeiden/ aiemman osaamisen mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutukseen sisältyy 8 h opetusta Amiedun opetuskeittiöllä. Koulutus on suoritettavissa syksystä 2019 alkaen. Koulutus voidaan suorittaa erillisenä koulutuspäivänä tai osana Ruokamestarin diplomin suorittamista (1/4 päivää).

3.9.2019

11.2.2020

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 200 euroa/ koulutuspäivä Amiedussa (+ alv 24%)

Sisältää opiskelumateriaalin ja ruokailun valmistetuista tuotteista opetuskeittiöllä.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.