Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokamestarin diplomi

Amiedu
Yhteenveto
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Ruokamestarin diplomi

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittanut opiskelija voi täydentää ruokaosaamistaan Ruokamestarin diplomilla.  

Ruokamestarin diplomin suorittanut osoittaa elintarvikekaupassa vaadittavaa monipuolista osaamista elintarvikemyynnin sekä asiakaspalvelun eri tehtävissä. Koulutuksen suorittanut osaa säilyttää, käsitellä, valmistaa ja myydä elintarvikkeita opastaen asiakkaita palvelutiskillä ja/ tai myymälässä. Koulutuksessa käydään läpi kalan, lihan ja muiden raaka-aineiden käsittelyä sekä niiden valmistusta ruokatuotteiksi. Lisäksi tutustutaan ajankohtaisiin mm. ravitsemukseen, erityisruokavalioihin sekä ruokatrendeihin liittyviin asioihin. Koulutuksen aikana pääset tutustumaan ja kehittymään myös oman organisaatiosi elintarvikemyynnin eri tehtävissä.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokamestarin diplomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon tutkinnon suorittajille, joilla on suuntautumisenaan ruokakauppa. Koulutuksessa vaadittava osaaminen hankitaan käytännön harjoituksissa Amiedun opetuskeittiössä sekä opiskelijan omassa työpaikassa, joten hakijalla täytyy olla koulutukseen soveltuva työpaikka elintarvikekaupassa. Hakijalta toivotaan kiinnostusta ruokaan liittyviin asioihin ja kokemusta elintarvikemyynnistä sekä elintarvikkeiden käsittelystä. Koulutukseen voi osallistua myös jo aiemmin Liiketoiminnan EAT:n tai Kaupan esimiehen EAT:mn suorittanutt henkilö.

Lisätietoja

Hans Tikkanen                             
kouluttaja                                                                      
puhelin 020 7461 496                                                                                  
hans.tikkanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Sisällön laajuus on 4 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden/ aiemman osaamisen mukaisesti itsenäistä opiskelua työpaikalla ja verkko ym. tehtäviä.

 

  • Lähipäivä 1; Ruokaa merenelävistä
  • Lähipäivä 2; Ruokatietoutta ja trendejä
  • Lähipäivä 3; Ruokaa lihasta ja ”lihan korvikkeista”
  • Lähipäivä 4; Ruokamestarin näyttöpäivä

 

Lähipäivät toteutetaan 2 päivän jaksoina Lähipäivät 1 ja 2 sekä lähipäivät 3 ja 4 yhdessä.

 

Koulutuksen toteutus

Tarvittava osaaminen hankitaan lähipäivinä (2x2 päivää) Amiedussa sekä työpaikan elintarvikkeiden myynnin ym. työtehtävissä. Oppimista tukevat itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutukseen sisältyy 4 lähipäivää Amiedussa sekä verkko ym. - tehtävät. Arvioitu suorittamisaika on n. yksi vuosi. Koulutus on suoritettavissa syksystä 2019 alkaen

Ruokamestarin diplomi koulutukseen valitun opiskelijan tulee suorittaa samalla liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon. Koulutukseen voi osallistua myös jo aiemmin ko. tutkinnon tai kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 200 euroa + alv 24%/ koulutuspäivä Amiedussa yhteensä 600 € (+ alv 24%), 4 lähipäivä eli näyttöpäivä on osallistujalle maksuton.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.