Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokatietoutta ja trendejä

Amiedu
Yhteenveto
12.2.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Ruokatietoutta ja trendejä

Koulutuksen suorittanut saa lisävalmiuksia ravitsemukseen, erityisruokavalioihin, ruokakulttuureihin sekä ruokamaailman ajankohtaisiin asioihin. Koulutus parantaa opiskelijan osaamista työskenneltäessä esim. elintarvikekaupan myynnin tehtävissä sekä kehittää opiskelijan ruoanvalmistustaitoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokatietoutta ja trendejä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka haluavat lisätä tietouttaan ravitsemuksen, erityisruokavalioiden, ruokakulttuurien sekä ajankohtaisten ruokatrendien osalta. Koulutus voidaan suorittaa erillisenä koulutuspäivänä tai osana Ruokamestarin diplomin suorittamista.

Lisätietoja

Hans Tikkanen                                               
kouluttaja                                                                      
puhelin 020 7461 496                                                                                  
hans.tikkanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi ravitsemukseen, erityisruokavalioihin, ruokakulttuureihin sekä ajankohtaisiin ruokatrendeihin liittyviä asioita. Valmistetaan ja arvioidaan ko. teemoihin sopivia ruokatuotteita ja pohditaan niiden kaupallisia mahdollisuuksia.  Valitaan tuoteryhmiin sopivia ruokajuomasuosituksia mm. vieraat kulttuurit ja ravitsemus huomioiden.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus hakeutujalle. Mikäli koulutus on osa ruokamestarin diplomin suorittamista, tehdään diplomiin tarvittavan osaamisen hankkimiseksi suunnitelma yhdessä opiskelijan, koulutuksen järjestäjän ja työnantajan kesken. Koulutus toteutetaan erillisenä koulutuspäivänä Amiedun koulutuskalenterin aikataulun mukaisesti. Sisällön laajuus on 8 tuntia ja lisäksi Ruokamestarin diplomin suorittajille opiskelijan kehittymistarpeiden/ aiemman osaamisen mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Jatkuva haku.

4.9.2019 ja 12.2-2020

Koulutukseen sisältyy 8 h opetusta Amiedun opetuskeittiöllä. Koulutus on suoritettavissa syksystä 2019 alkaen. Koulutus voidaan suorittaa erillisenä koulutuspäivänä tai osana Ruokamestarin diplomin suorittamista (1/4 päivää). Tarkemmat päivät Amiedun koulutuskalenterissa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 200 euroa/ koulutuspäivä Amiedussa (+ alv 24%)

Sisältää opiskelumateriaalin ja ruokailun valmistetuista tuotteista opetuskeittiössä.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.