Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
13.1.2020 09:00
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja, työvoimakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on opiskelijan työllistyminen työssäoppimispaikan tarjoavaan yritykseen. Koulutuksessa suoritetaan henkilökohtaistamissuunnitelman (HOKS) mukaisesti sähkö – ja automaatioalan perustutkinnon (sähköasentaja) tutkinnon osia 145 osaamispisteen verran sekä yhteiset tutkinnonosat 35 osp.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Peruskoulun tai vastaavan oppimäärän suorittaneet, joilla on kiinnostus ja soveltuvuus alalle sekä motivaatio kouluttautumiseen.
Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja riittävää suomen kielen taitoa (B 2.1) sekä normaalia värien erottelukykyä. Hakijoilta ei vaadita aikaisempaa sähköalan kokemusta.
Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnonosat
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon (sähköasentaja) ammatilliset tutkinnon osat (145 osp):
Sähkö- ja automaatiotekniikan perusosaaminen
Sähkö- ja automaatioasennukset
Sähkö- ja energiatekniikka
Kiinteistöjen sähköistyssuunnitelma
Valinnainen tutkinnonosa
Kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät
sekä kaikille yhteiset tutkinnon osat
Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen, 11 osp. Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen, 6 osp. Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen, 9 osp ja valinnaisena tutkinnonosana sähkö - automaatioalan ammatillinen tehtävä 9 osp.

Koulutuksen toteutus

Esivalinta suoritetaan hakemusten perusteella. Hakemusten pohjalta soveltuvat henkilöt kutsutaan haastatteluihin, joissa soveltuvuus sähköasentajan ammattiin kartoitetaan haastatteluin ja testein sekä tehtävin.
Ammatilliseen koulutukseen valituille opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi. Niille, jotka eivät jatka ammatillisessa koulutuksessa, tehdään työllistymistä tukeva jatkosuunnitelma. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 07:30-14.00.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.