Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähköasennus- ja sähköurakointipalvelut

Amiedu
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
suomi
   
Helsinki
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Amiedu

Sähköasennus- ja sähköurakointipalvelut

Amiedu tarjoaa sähköasennus- ja sähköurakointipalveluja yksityisille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla. Kauttamme onnistuvat eri kokoiset sähkötyöt pienistä aina mittaviin kokonaisuuksiin, ja toteutamme niitä sekä saneerattaviin kiinteistöihin että uudisrakennuksiin. Teemme sähkötöitä ja yleiskaapelointia edullisesti oppilastöinä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähköasennus- ja sähköurakointipalvelut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palvelua yksityisille ja yrityksille. Sähkötöiden kohteena voivat olla
- kodit
- koulut
- taloyhtiöt
- toimistorakennukset
- liikekiinteistöt
- uudiskohteet
- saneerattavat kohteet
- muut kohteet sopimuksen mukaan

Lisätietoja

Esa Kelo
kouluttaja
puhelin 020 7461 281
esa.kelo(at)amiedu.fi

Kai Hämäläinen
tiiminvetäjä, sähkö ja automaatio
puhelin 020 7461 208
kai.hamalainen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Sähkötöiden teettäminen oppilastöinä on edullista. Teemme mielellämme tarjouksen kohteesi tarpeiden mukaan. Amiedun sähköalan aikuisopiskelijat ovat käytettävissä asiakkaan työmaalla tiistaisin ja torstaisin.

Opiskelijoiden työtä valvoo ja laadun tarkistaa Amiedun sähköalan kouluttaja. Kaikilla opiskelijoillamme on työturvakortti ja vakuutus, sekä kova into päästä näyttämään osaamistaan käytännössä. Tarjoamme palveluita lähinnä pääkaupunkiseudulla.

Amiedulla on pitkä kokemus sähköalan urakoinnista, sillä sähkötöitä on tehty eri asiakkaille jo vuodesta 1976. Toiminnan tavoitteena on tarjota työharjoittelupaikkoja sähköalan opiskelijoille.

Urakointikohteina ovat olleet muun muassa As Oy Fallkullantila, Lauttasaaren yhteiskoulu sekä lukuisat yksityiset kerrostalohuoneistot, rivi- ja omakotitalot.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Pyydä tarjous.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.