Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisäremontoija, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
13.1.2020 09:00
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Sisäremontoija, työvoimakoulutus

Sisäremontoija on sisärakentamisen moniammattilainen, jonka tehtävät sisävalmistusvaiheen töissä vaihtelee laidasta laitaan. Käytännössä tehtäviin voi kuulua esimerkiksi sisäseinien purkutyöt, jälleenrakennustyöt, kaikki sisäpintatyöt maalauksesta tapetointiin, pohjatöineen sekä laatoitus, saumaus ja sisäverhouspaneeleiden asennus sekä pintojen suojaustyöt.

Sisäremontoija tekee kaikenlaisilla materiaaleilla rakennusten sisustus- ja viimeistelytöitä rakennusmateriaalien oikea yhteensopivuus huomioiden.

Työtehtävät edellyttävät monipuolista teknistä osaamista ja käden taitoja. Sisäremontoijan on kyettävä itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyöhön. Ammatissa tarvitaan luovaa ongelmanratkaisukykyä. Sisäremontoijan tulee kyetä työskentelemään pölyssä, melussa ja vaativissa suojaustoimenpiteitä tarvitsevissa kohteissa työnsä laadusta tinkimättä. Ammatti on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativa ja edellyttää hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aika-ajoin yrittäjämäistä otetta.

Työturvallisuussäännösten tunteminen ja noudattaminen on tärkeää.

Koulutuksen tavoitteena onkin, että opiskelija hankkii sellaiset ammatilliset valmiudet, joiden avulla hän pystyy työllistymään rakennusalan työtehtäviin. Opiskelijalla on mahdollisuus koulutuksen aikana suorittaa rakennusalan perustutkinnosta (talonrakentaja) tutkinnon osa tai osia. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäremontoija, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sisärakentamisesta kiinnostuneille 20 vuotta täyttäneille, jotka omaavat hyvän motivaation, palveluasenteen ja kykenevät itsenäiseen työskentelyyn. Koulutus soveltuu hyvin myös ammatinvaihtajille. Alalla toimiminen edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta sekä huolellisuutta. Lisäksi edellytetään hyvää fyysistä kuntoa sekä terveyttä. Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana opiskellaan sisärakentamisen eri työtehtäviä teoriassa ja käytännössä.

Koulutukseen kuuluu alalla tarvittavien korttien (esim. työturvallisuuskortti) suorittamisen lisäksi sekä opiskelu- että työnhakuvalmennusta. Tarvittaessa voidaan järjestää esim. rakennusalan ammatillista kielikoulutusta.

Koulutuksen teoria- ja rakennushalliharjoittelujakso sisältää esimerkiksi:
• eri sisävalmistusvaiheen työt (pohjatyöt, tapetointi, laatoitus, jne.)
• erilaiset esivalmistelu- sekä pohjatyöt
• erilaisten käsi- ja sähkötyökalujen, koneiden ja laitteiden käyttö, sähköturvallisuus
• materiaalien vastaanotto, varastointi ja suojaaminen
• suojauksien tekeminen ja pölynhallinta
• erilaisten toimintaympäristöjen asettamat haasteet, asiakaspalvelu
• työturvallisuus, telineet, haitta-aineet

Koulutuksen toteutus

Valinta koulutukseen suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Koulutuksen lopullinen kestoaika määräytyy koulutuksen alussa opiskelijalle laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työelämässä tapahtuva oppimisjakso. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 7.30-14.00. Koulutukseen kuuluvalla työelämässä tapahtuvalla oppimisjaksolla noudatetaan työnantajan kanssa sovittuja työaikoja, yleensä 7.00-16.00 välillä. Työssäoppimisjakso edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla. Työssäoppimisjakso alkaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, kuitenkin viimeistään 11.5.2020. Koulutukseen kuuluu loma 13.-24.7.2020.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.