Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SuLVI: Digipaja LVI-pienyrittäjille

Amiedu
Yhteenveto
2 x 4 tuntia
29.1.2020 15:00
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

SuLVI: Digipaja LVI-pienyrittäjille

Löytyvätkö yrityksesi yhteystiedot helposti uusille asiakkaille? Kaipaatko apua erilaisten sosiaalisen median palvelujen käyttämiseen tai käyttämisen aloittamiseen?
Digitaalisuus on uusi ja tärkeä työelämätaito, jota jokainen yrittäjä ja työntekijä tarvitsee 2020-luvulla. Mediaa voi hyödyntää lukuisilla eri tavoilla tehokkaasti ja melko vaivattomasti.
Tämän koulutuksen tavoitteena on auttaa pienyrittäjiä näkymään internetin hakukoneissa, hyödyntämään ilmaista markkinointimahdollisuutta ja luomaan sujuvasti asiakaskontakteja sosiaalisessa mediassa.
Koulutuksen aikana on mahdollista luoda yritykselle profiili sosiaalisen median palveluihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SuLVI: Digipaja LVI-pienyrittäjille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille LVI-alan pienyrittäjille, jotka tarvitsevat apua ja ideoita yrityksen näkyvyyden parantamiseen. Koulutus sopii myös muille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutuksen sisältö

Yrityksen tiedot ja niiden näkyvyys internetissä
Yleisimmät sosiaalisen median palvelut
Näkyvyys sosiaalisessa mediassa
Ilmainen markkinointi sosiaalisessa mediassa
Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa
Käytännön harjoitukset

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan kahtena päivänä; ensimmäinen koulutusosio 29.1.2020 klo 15.00-19.00 ja toinen koulutusosio 30.1.2020 klo 15.00-19.00.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on SuLVIn ja VSF:n jäsenille 360 € sis. alv ja muille 390 € sis. alv. Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, materiaalit sekä tarjoilut.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.