Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SuLVI: IV-mittauksen pätevyys: Ilmastointijärjestelmien mittauksen ja säädön –koulutus 15.-17.1.2020

Amiedu
Yhteenveto
3 pv
15.1.2020 08:00
suomi
   
Helsinki
Lupa- ja korttikoulutukset
Amiedu

SuLVI: IV-mittauksen pätevyys: Ilmastointijärjestelmien mittauksen ja säädön –koulutus 15.-17.1.2020

Ilmamäärien mittaus- ja säätötaito on tarpeen kaikille ilmanvaihdon ja ilmastoinnin urakoinnissa, suunnittelussa ja valvonnassa toimiville. Pätevöitynyt IV-mittaaja on perehtynyt käytännönläheisesti ilmamäärien mittaamiseen eri menetelmillä. Hän tunnistaa/osaa: säätötoimenpiteet, eri mittalaitteiden käytön, säätödokumentit, pääte-elinten mittaukset, sekä heittokuvion muuttamisen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SuLVI: IV-mittauksen pätevyys: Ilmastointijärjestelmien mittauksen ja säädön –koulutus 15.-17.1.2020, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

ilmastointiasentajat, valvojat, suunnittelijat, ilmastoinnin säätöjä ja mittauksia tekevät henkilöt, kanavistojen puhdistajat, teknistä kiinteistönhoitoa tekevät henkilöt sekä alan työnjohtajat ja esimiehet.

Koulutuksen toteutus

Toteutus pienryhmäopiskeluna, koulutuspäivään otetaan enintään 12 opiskelijaa. Varaa paikkasi pian.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380
Helsinki

Suorittamisaika

IV-mittauksen perusteet 15.1.2020 klo 8.00 – 15.00
Suhteellinen säätö ja kanaviston tasapainotus 16.1.2020 klo 8.00 – 15.00
Harjoitus ja koe -päivä 17.1.2020 klo 8.00 – 15.00

Kustannukset

Voit osallistua yksittäiseen koulutuspäivään tai koko kolmen päivän kokonaisuuteen ja hakea IV-mittauksen pätevyyttä. Koulutuksen osallistumismaksu (3 lähipäivää) on SuLVIn ja VSF:n jäsenille 1020 € sis. alv ja muille 1095 € sis. alv. Yksittäisen päivän osallistumismaksu on SuLVIn ja VSF:n jäsenille 360 € sis. alv ja muille 390 € sis. alv. Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, aineiston, sekä lounas- ja kahvitarjoilut. Pätevyyskäsittelymaksu 3- päiväisen kokonaisuuden suorittaneille pätevyydenhakijoille on 186 € sis. alv.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.