Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talotekniikan ammattitutkinto,Nuohooja

Amiedu
Yhteenveto
150 osaamispiste
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Talotekniikan ammattitutkinto,Nuohooja

Talotekniikan ammattitutkinnon suorittanut nuohooja (AT) osaa nuohota tulisijat ja savuhormit hyvää kädentaitoa osoittaen tehokkaasti, oikein ja siististi. Hän tuntee alansa lainsäädännön, ohjeet sekä suositukset. Hän osaa neuvoa ja opastaa asiakkaitaan palamiseen, korvausilmaan, tulisijoihin ja savuhormeihin liittyvissä suunnittelu-, asennus-, käyttö- ja huoltoasioissa. Hän hallitsee palonehkäisyn perusteet ja tuntee tärkeimmät kiinteistöjen palo- ja asumisturvallisuuteen vaikuttavat tekijät sekä tunnistaa puutteet ja riskit. Nuohooja (AT) suorittanut henkilö toimii palo- ja asumisturvallisuuden nuohousalan ammattilaisena joko itsenäisenä ammatinharjoittajana tai osana isompaa tiimiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan ammattitutkinto,Nuohooja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet jo alalla.

Soveltuvuus alalle ja edellytykset suorittaa tutkinto. Hakijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto sekä riittävä suomen kielen taso. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Tutkinnon suorittaakseen hakijalla tulee olla työpaikassa mahdollisuus tehdä alan tutkintoon liittyviä monipuolisia työtehtäviä.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältöön liittyen:

Timo Asukka
kouluttaja
puhelin 020 7461 603
timo.asukka(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Sisältö vastaa Talotekniikan ammattitutkinnon nuohouksen osaamisalan tavoitteita.

Tutkintonimike on Nuohooja (AT)

Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (100 osp)
Tulisijojen ja savuhormien nuohous, 50 osp

Kiinteistöjen palo- ja asumisturvallisuuden tarkkaileminen, 50 osp

Lisäksi valinnaisista tutkinnon osista (50 osp)
Ilmanvaihtojärjestelmien mittaukset ja tasapainotus, 20 osp

IV- Koneiden huoltaminen, 15 osp

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistaminen, 15 osp

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen alussa opiskelijalle tehdään henkilökohtaisen opiskelusuunnitelma ja varmistetaan ammattitutkinnon soveltuvuus. Opiskeluaika ja tutkinnon suorittamisaika määräytyvät yksilöllisesti.

Oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla päivittäisissä työtehtävissä. Tämän lisäksi opiskelija osallistuu henkilökohtaisesti suunnitellun aikataulun mukaisesti lähiopintoihin Amiedussa sekä ohjattuun verkko- ja itseopiskeluun.

Tutkintosuoritukset tehdään näytöin omien työtehtävien yhteydessä. Arvioinnin tekevät opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380
Helsinki

Kustannukset

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutuksen opiskelijamaksu opiskelijalle on 280 €. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti. Yritykselle oppisopimus on maksuton.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.