Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Taloushallinnon koulutus, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
n. 9 kk
8.4.2019 09:00
   
Helsinki
Työvoimakoulutus

Sisältö

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jota päivitetään koulutuksen aikana.

 

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa opiskelijan lähtötasosta ja henkilökohtaisista valmiuksista riippuen 1-3 valinnaista tutkinnon osaa liiketoiminnan perustutkinnosta, merkonomista. Mahdolliset tutkinnon osat kartoitetaan henkilökohtaistamisprosessin aikana.

 

Valinnaiset tutkinnon osat: Asiakkuuksien hoitaminen, Finanssipalvelut, Henkilöstön tukipalvelut, Kirjanpito, Laskutus ja reskontra, Logistiikkapalvelut, Palkanlaskenta, Palvelumuotoilu, Projektissa toimiminen, Tilinpäätöskirjaukset, Yritystoiminnan suunnittelu ja Yrityksessä toimiminen.  

Toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa.
Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähiopetus sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan opiskelijan itsensä hankkimassa harjoittelupaikassa. Harjoittelupaikka etsitään koulutuksena aikana. Tietopuolinen koulutus (mm. kirjanpitoa Visma Fivaldi- ja palkkahallintoa Procountor -ohjelmistolla) päättyy ja työssä oppiminen alkaa elo-syyskuun vaihteessa. Opiskelu on kokopäiväistä ja työelämälähtöistä.

Lomajakso: viikot 29 ja 30.

Lisätietoja

Yhteydenotot sähköpostitse

Pia Vehviläinen    
Vastuukouluttaja    
pia.vehvilainen(at)amiedu.fi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.