Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TäsmäKoulutus

Amiedu
Yhteenveto
10 pv - 2 v
sopimuksen mukaan
suomi
   
Helsinki
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Amiedu

TäsmäKoulutus

TäsmäKoulutus on kehittämistyökalu, joka tuo organisaatiolle liiketoiminnallista hyötyä. Sen kautta yritys voi kouluttaa omaa henkilöstöään kustannustehokkaasti. TäsmäKoulutuksen tavoitteena on kehittää yrityksen olemassa olevan henkilöstön osaamista yrityksen muutos- ja kehittämistilanteissa.
TäsmäKoulutuksen toteutumisen mahdollistavat yritys, koulutusorganisaatio ja työ- ja elinkeinohallinto. Koulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. TäsmäKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ole ratkaiseva.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TäsmäKoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

TäsmäKoulutus on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat muutos- tai kehittämistilanteessa. Se sopii esimerkiksi yrityksen toimintamallin muutoksen jalkauttamiseen tai toiminnan laajentuessa, jolloin yrityksestä puuttuu tietty osaaminen. Koulutus sopii myös lomautettujen henkilöiden osaamisen kehittämiseen. Yritys määrittelee ketkä henkilökunnasta osallistuvat koulutukseen. Tarvittaessa Amiedu auttaa osaamiskartoituksen tekemisessä (erillinen tarjous), jonka avulla määritellään yrityksen tämän hetkinen osaamisen taso sekä koulutuksen tarve.

Lisätietoja

Taina Virtanen
avainasiakaspäällikkö
puhelin 020 7461 298
taina.virtanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö sovitaan yhdessä yrityksen, työ- ja elinkeinohallinnon ja Amiedun kanssa. TäsmäKoulutus on ammatillisia valmiuksia kehittävä koulutus, joka voi myös sisältää kieli- ja tietotekniikkakoulutusta. Koulutuksen aikana voidaan suorittaa tutkinnon osia tai jopa koko tutkinto.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen keston on oltava vähintään 10 päivää per henkilö tai
enintään 2 vuotta. Koulutus voi sisältää myös ohjattua etäopiskelua.
Koulutuksen voi hajauttaa useammalle kuukaudelle ja lähipäivät voivat
olla puolen päivän mittaisia.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta määräytyy yrityksen koon ja liikevaihdon mukaan.
Yrityksen maksuosuus on 30 - 50 %.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.