Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tulityökorttikoulutus

Amiedu
Yhteenveto
27.5.2020 08:00
suomi
   
Helsinki
Lupa- ja korttikoulutukset
Amiedu

Tulityökorttikoulutus

Tulitöitä ohjaava lainsäädäntö edellyttää suunnitelmallisuutta, onnettomuuksien ennalta ehkäisyä ja onnettomuuksiin varautumista henkilöiden, ympäristön ja omaisuuden turvaamiseksi. Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä ja tulityöluvan myöntäjällä tulee olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassa oleva tulityökortti.

Korttikoulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet tulitöiden suorittamiseen tekijälle ja ympäristölle turvallisesti. Tulityökurssilla käsitellään mm. tulityön riskejä, turvallisia työmenetelmiä ja suojaamista sekä käytäntöjä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulityökorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu kaikille niille, jotka työskentelevät tilapäisellä tulityöpaikalla tai haluavat lisätä tietoisuuttaan tulitöihin liittyvissä asioissa.

Tulityötutkinnon hyväksyttävästi suorittaneille myönnetään tulityökortti, joka on voimassa 5 vuotta kerrallaan. Kortti uusitaan osallistumalla uudelle tulityökurssille.

Koulutuksen sisältö

- Tulitöiden vaarat
- Tulitöiden valvonta, suojeluohjeet ja tulityölupa
- Tulitöiden turvatoimenpiteet, suojausharjoitus
- Toiminta onnettomuustilanteissa
- Sammutusharjoitus
- Koe

Koulutuksen toteutus

1 päivä, klo 8.00 – 16.00.

Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä.

Tarvittaessa järjestämme kursseja myös muina aikoina sekä sopimuksen mukaan ruotsin, viron ja venäjän kielillä. Kysy tarjoustamme!

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 124€ (sis. alv 24 %) / opiskelija. Hinta sisältää aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin sekä koulutusmateriaalin ja tulityökortin.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kiinnostunut vartijan työstä?

Tule Securitakselle saamaan opit suoraan turvallisuusalan kenttätyötä tekeviltä ammattilaisilta. Seuraavat kurssit alkavat Helsingissä tammikuussa 2020.