Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotantotekniikan ammattitutkinto, oppisopimus

Amiedu
Yhteenveto
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Tuotantotekniikan ammattitutkinto, oppisopimus

Tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia Tuotantotekniikan aloille ja vastata teollisuuden kovaan kysyntää alan koulutetuista ammattilaisista.

Tutkinnon suorittaneella henkilöllä on perusvalmiudet toimia ammattinimikkeen mukaisissa työtehtävissä sekä työskennellä hitsaus-, asennus-, sekä kokoonpano- ja korjaustehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto, oppisopimus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kone- ja metallialan koulutuksesta ja työtehtävistä kiinnostuneet ja alalle soveltuvat henkilöt, jotka haluavat päivittää tai laajentaa osaamistaan tai hankkia koulutuksen kautta uuden ammatin sekä niille, jotka haluavat päivittää tai laajentaa osaamistaan suorittamalla ammattitutkinnon tai osatutkinnon. Teollisuuteen työllistyy ja halutaan yhä enemmän myös naisia sekä alanvaihtajia.

Tutkinnossa osaaminen näytetään osittain käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Lisätietoja

Marja-Leena Räsänen
palvelupäällikkö
puhelin 020 7461 422
marja-leena.rasanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Tutkintoon valmistava sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma. Tyypillinen sisällön laajuus on 15-25 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

     LEVY- JA HITSAUSTEKNIIKAN OSAAMISALA, (150osp)
Pakollinen tutkinnon osa
•    Pienahitsaus kahdella prosessilla, 20 osp
Valinnaiset tutkinnon osat 1
•    Tuotantotekninen toiminta ja valmistuksen suunnittelu, 30 osp
•    Levy- ja putkihitsaus, 70 osp
Valinnaiset tutkinnon osat 2, 0-60 osp
•    Levyhitsaus, 20 osp
•    Teräsrakenteiden valmistustyöt, 30 osp
•    Pienahitsaus yhdellä prosessilla, 10 osp
•    Putkihitsaus, 30 osp
Valinnaiset tutkinnon osat 3, 0-30 osp
•    Teollisuuden hankintatoimi, 30 osp
•    Robotiikan hyödyntäminen tuotannossa, 30 osp
•    Tuotantoteknisen projektin ja sen riskien hallinta, 30 osp
•    Työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja työympäristön suojelun kehittäminen tuotantoteollisuudessa, 30 osp

Tutkintoon voi sisällyttää tutkinnon osan tai osia ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta vähintään 30 osaamispisteen laajuisesti.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan, koulutuksen järjestäjän ja työnantajan kesken.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat koulutuspäivät Amiedussa, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat Tuotantotekniikan ammattitutkinnon omalla osaamisalallaan. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on 1-2 vuotta.

Kustannukset

Tuotantotekniikan ammattitutkinto on osa kansallista tutkintojärjestelmää ja siitä säädetään opetus- ja kulttuuriministeriön asetuksella. Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden.

Koulutus voidaan toteuttaa:
Oppisopimuskoulutuksena: opiskelija tarvitsee alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.