Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työhönvalmennus

Amiedu
Yhteenveto
yksilöllisen tarpeen mukaan
sopimuksen mukaan
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Työhönvalmennus

Valmennuksen tavoitteena on auttaa asiakasta onnistumaan työpaikan haussa sekä lisätä onnistumismahdollisuuksia työsuhteen alussa ja varmistaa työsuhteen jatkuvuus. Työhönvalmentaja antaa asiantuntijatukea rekrytointiin liittyvissä tukimuodoissa ja työsopimuksen laatimisessa sekä osallistuu tarvittaessa työhaastattelutilanteeseen asiakkaan tukena.

Työhönvalmentaja ohjaa erilaisten työllistymismahdollisuuksien etsimiseen ja aktiiviseen työnhakuun sekä opastaa erilaisissa työnhakutehtävissä. Jos asiakas on aloittanut työpaikalla tapahtuvan koulutuksen, tavoitteena on myös helpottaa selviytymistä työn ja koulutuksen yhteensovittamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhönvalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työhönvalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea työpaikan etsimiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/ tai työsuhteen vakiinnuttamiseen.

Lisätietoja

Emmy Kurjenpuu
koulutuspäällikkö
puhelin 020 7461 477
emmy.kurjenpuu(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

•    Tilannekartoitus
•    Työhönvalmennussuunnitelma
•    Työnhakuprofiilin luominen CV-nettiin
•    Sähköisten työnhakupalveluiden käyttö
•    Yksilölliset tapaamiset

Työpaikan etsimistä tukeva valmennus:  
•    työnhakuun liittyvien tehtävien ohjaaminen ja opastus
•    työnantajan kontaktointi
•    työnhakuasiakirjojen viimeistely
•    työhaastatteluun valmistautuminen

Koulutuksen toteutus

Työhönvalmennusta voidaan käyttää sekä ennen työsuhteen alkua että työsuhteen aikana. Valmennuksen aluksi tehdään tilannekartoitus, jonka perusteella laaditaan työhönvalmennussuunnitelma. Valmennus jatkuu asiakkaan ja työhönvalmentajan tapaamisina. Henkilökohtaisten ohjauskertojen lisäksi työhönvalmennukseen voi liittyä myös ryhmäohjausta toisten valmennettavien kanssa.

Työhönvalmennus voi olla:  
1.    työpaikan etsimistä tukevaa työhönvalmennusta, jossa työtä hakevaa asiakasta tuetaan työpaikan hakemisessa ja tarvittaessa työsopimuksen valmistelussa. Samalla työnantajalle annetaan rekrytointitilanteessa tarvittavaa tietoa.
2.    työsuhteen vakiinnuttamista ja työpaikalla suoritettavaa koulutusta tukevaa työhönvalmennusta, jossa asiakasta tuetaan alkaneeseen työhön ja mahdollisesti siihen liittyvään koulutukseen kiinnittymisessä.

Koulutuspaikka

Amiedun toimipisteet Helsingin Pitäjänmäellä, Valimotie 8 ja Strömberginkuja 3

00380
Helsinki

Kustannukset

Pyydä tarjous

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.