Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työkaluja lapsilähtöiseen kuvataidekasvatukseen

Amiedu
Yhteenveto
26.11.2019
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Työkaluja lapsilähtöiseen kuvataidekasvatukseen

Koulutus antaa valmiuksia hyödyntää kuvataidekasvatuksen menetelmiä eri-ikäisten lasten kanssa. Tavoitteena on rohkaista osallistujia luovien menetelmien käyttämiseen omassa työskentelyssä lasten parissa. Kurssin aikana opitaan uusia menetelmiä, haetaan luovaa yhteyttä omaan ilmaisuun, rennosti ja voimaantuen etsitään valoa talven pimeyteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työkaluja lapsilähtöiseen kuvataidekasvatukseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu päiväkodin henkilökunnalle, perhepäivähoitajille, avustajille ja erilaisille muille ohjaajille, jotka työskentelevät lasten kanssa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, avoin mieli riittää.

Lisätietoja

Mari Kähkönen
kouluttaja
puhelin 0400 270 689
mari.kahkonen(at)amiedu.fi

                     

 

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivä toteutetaan toiminnallisesti. Päivän aikana teemme erilaisia lapsille sovellettavia kuvataideharjoituksia, joita vahvistamme myös liikkeen ja luovan kirjoittamisen avulla. Työskentelyn myötä palautamme mieleen, miksi taide ja luova työskentely ovat niin tärkeitä yksilön hyvinvoinnin kannalta. Osallistujien toiveet otetaan sisällön toteutuksessa huomioon. Ota mukaasi rennot ja sotkua sietävät vaatteet.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan Amiedun tiloissa. Osallistujamäärä on max 20 henkilöä.

Kouluttajana Suvi Laine-Karsten; taideterapeutti M.A., sosionomi, työnohjaaja STOry, kuvataiteilija, taideterapia (aikuiset, nuoret, lapset), työnohjaus yksilöille ja yhteisöille, luovuuskoulutus; suomi ja englanti

 

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 100,00 € (sis. alv 24 %).

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.