Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työmaa-assistentin koulutus, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
2.3.2020 09:00
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Työmaa-assistentin koulutus, työvoimakoulutus

Tavoitteena on parantaa työllistymismahdollisuuksia kouluttamalla työmaa-assistentteja rakennusalan työnjohdon avuksi. Koulutuksessa opiskelijat perehtyvät monipuolisesti rakennustyömaan projekti- ja toimistotöihin. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, joka sisältää lähiopetusta, etäopetusta ja työelämässä tapahtuvan oppimisjakson. Koulutuksen suorittanut ymmärtää taloudellisuuden, raportoinnin, asiakaspalvelun ja työturvallisuuden merkityksen rakennusalalla. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa rakennusalan perustutkinnon osa tai osia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työmaa-assistentin koulutus, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakeutua työttömät tai työttömyysuhan alaiset, yritteliäät henkilöt, joilla on hyvä palveluasenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn erilaisissa työympäristöissä. Kiinteistö- tai rakennusalan kokemus lasketaan eduksi. Työ edellyttää organisointitaitoja, tarkkuutta, tietotekniikan perusteiden hallintaa, yhteistyökykyä ja halukkuutta oppia uutta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö muodostuu rakennusalan ammattivaatimuksista, joita sovelletaan opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Koulutukseen sisältyy teoriaosuuksia sekä työelämässä tapahtuva oppimisjakso. Opiskelija saa valmiudet osaamisensa puolesta työllistyä alan työtehtäviin.

Koulutuksen teoriajakso sisältää mm.:
• EA1-korttikoulutus
• projektitoiminnan pääpiirteet
• rakennushankkeen logistiikka, hankinnat
• rakennustuotannon toimintaympäristö, työmaakäytännöt
• sopimustekniikan perusteiden ymmärtäminen
• taloushallinto tarvittavilta osin
• tietotekniikka
• työehtoasiat
• työmaan raportointi, henkilötietojen hallinnointi
• työturvallisuuskorttikoulutus
• tulityökorttikoulutus
• työturvallisuuskäytänteet, kulunvalvonta
• viestintä eri viranomaistahoille, yhteydenpito, asiakaspalvelu

Koulutuksen toteutus

Valinta koulutukseen suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.
Koulutuksen alussa opiskelijan ammattitaito arvioidaan yksilöllisesti, ja arvioinnin pohjalta laaditaan yhdessä opiskelijan kanssa suunnitelmat tarvittavan ammattitaidon hankkimiseksi.
Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, itseopiskelua sekä työelämässä tapahtuvan oppimisjakson. Lähiopetuspäivät ovat arkipäivisin kello 7.30 – 14.00, työelämässä tapahtuvalla oppimisjaksolla noudatetaan työnantajan kanssa sovittuja työmaan aikatauluja kello 7.00 – 16.00 välisenä aikana. Työelämässä tapahtuva oppimisjakso suoritetaan eri rakennuskohteiden työmaatoimistoissa.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Koulutuksen kesto määräytyy koulutuksen alussa laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Suunnitelmassa otetaan huomioon aikaisemmin hankittu osaaminen ja työkokemuksen pituus.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.