Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ulkoistettu HRD-kumppanuus

Amiedu
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Ulkoistettu HRD-kumppanuus

Ulkoistettu HRD-palvelu on tarkoitettu pienille tai keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat lisävoimaa HRD-työn läpiviemiseen. Palveluiden avulla varmistetaan yrityksen systemaattinen osaamisen kehittäminen strategisten linjausten mukaisesti tulevaisuuden kilpailukyvyn ja kasvun mahdollistamiseksi.
Ulkoistetussa HRD-palvelussa HRD-kumppani auttaa yritystä kartoittamaan henkilöstön olemassa olevan osaamisen sekä määrittelemään yrityksen kriittiset osaamistarpeet. HRD-kumppani laatii kartoituksen pohjalta koulutussuunnitelman, jonka avulla tuloksellisen kasvun mahdollistava osaaminen saavutetaan. HRD-kumppani toteuttaa ja koordinoi osaamisen kehittämisen palvelut.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ulkoistettu HRD-kumppanuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Pienet ja keskisuuret yritykset

Lisätietoja

Emmy Lampila-Fränti
Palvelupäällikkö
puhelin 020 7461 503
emmy.lampila-franti(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Palvelussa kartoitetaan ja toteutetaan tarkoituksenmukaiset ja tarvittavat HRD-palvelut. Palvelu räätälöidään yrityksen tarpeita ja tavoitteita vastaaviksi.

Koulutuksen toteutus

1. Kartoitus
Workshop-menetelmällä toteutettava analyysi yrityksen olemassa olevasta, keskeisestä osaamisesta sekä tuloksellisen kasvun kannalta kriittisistä tulevaisuuden osaamistarpeista. 2. Koulutussuunnitelma
Kartoituksen pohjalta tehty systemaattinen koulutussuunnitelma, jonka tavoitteena on varmistaa tulevaisuuden kriittiset kyvykkyydet ja osaamiset yrityksessä. Suunnitelma sisältää osaamisen kehittämisen projektoinnin. 3. Koulutusohjelma
Koulutussuunnitelman mukaisen systemaattisen ja tavoitteellisen koulutusohjelman toteuttaminen ja läpivieminen. Sisältää sovitut koulutukset eri rahoitusmuodoittain sekä koulutusohjelman koordinoinnin, viestinnän ja raportoinnin.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Palvelun hinta määräytyy palvelun laajuuden ja muiden määrittelevien tekijöiden mukaan.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.