Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

APV1 Sijoitusneuvonta -verkkokoulutus

Arcada Täydennyskoulutus
Yhteenveto
Noin 4 kuukautta
suomi
   
Verkossa
Koulutus

APV1 Sijoitusneuvonta -verkkokoulutus

APV1 Sijoitusneuvonta -verkkokoulutus / Arcada Täydennyskoulutus

Osallistu sijoitusneuvonnan verkkokoulutukseen

Sijoitusneuvojana toimivalla henkilöllä on oltava laaja osaaminen ja hänen tulee hallita niin sijoitusmarkkinoita koskevat säännökset kuin markkinoilla tarjolla olevat sijoitusinstrumentit. Lisäksi hänen on ymmärrettävä kansan- ja yritystalouden perusteet, jotta hän osaa asiallisesti keskustella asiakkaan kanssa ja antaa suosituksia, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita. Sijoitusneuvonnan verkkokoulutus valmentaa sinut Sijoitusneuvonnan tutkintoa varten.

Sijoitusneuvonnan tutkinnot

Finanssialan Keskusliitto järjestää kaksi eri tutkintoa, jotka on suunnattu lähinnä sijoitusneuvojille. Sijoituspalvelututkinnon (APV1) suorittajalta ei vaadita aikaisempaa tutkintoa tai kokemusta. Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV2) voi suorittaa Sijoituspalvelututkinnon jälkeen, ja sielä käsitettään eri osa-aluiteita syvemmin.

Finanssialan Keskusliitto suosittelee, että kaikissa sijoituspalveluihin liittyvissä asiakaspalvelutehtävissä työskentelevät suorittavat jatkossa auktorisoidun sijoituspalvelututkinnon.

Sijoittajaneuvontakoulutuksen tavoite

Koulutus ei ole pelkkä valmennuskoulutus Sijoituspalvelututkintoa varten, vaan koulutuksen avulla opiskelijaa saa syvällistä ja analyyttistä tietoa, jota hän voi jokapäiväisessä työssään hyödyntää. Tämän lisäksi opiskelijalla on hyvät valmiudet osallistua ja läpäistä Sijoituspalvelututkinnon tentti.

Koulutuksella on kaksi tavoitetta alla olevassa tärkeysjärjestyksessä:

  1. Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa jokapäiväisessä työssään entistä paremmin neuvoa sijoittajia eri sijoitustilanteissa.
  2. Koulutuksen kautta osallistuja saa myös tarpeeksi tietoja ja taitoja suoriutuakseen Sijoituspalvelututkinnosta, jonka Finanssialan Keskusliitto järjestää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta APV1 Sijoitusneuvonta -verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka toimivat pankkien ja erilaisten sijoituspalveluyritysten asiakaspalvelutehtävissä sijoitusneuvojina tai varainhoitajina

Opiskelumenetelmät

Koulutuksessa sovelletaan joustavia verkko-opiskelun menetelmiä. Kaikki materiaali (kirjallisuutta lukuunottamatta) löytyy It´s Learning-oppimisalustalta. Oppimisalustan ansiosta tehtäviä voidaan suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta, noudattaen kuitenkin moduulien aikatauluja.

Opettajat luennoivat myös normaaliin tapaan, aivan kuin he olisivat luokassa. Tällä tavalla luennot ovat mahdollisimman eläviä ja mielenkiintoisia. Luentoja kuunneltaessa suositellaan korvakuulokkeiden käyttöä.

Sijoitusneuvontakoulutuksen sisältö

Koulutuksen jokaisella kuudella (6) moduulilla on oma aikataulu. Seuraava moduuli avataan, kun edellinen moduuli on päättynyt. Moduuli on auki koko koulutuksen ajan, sen jälkeen kun se on kerran avattu, jolloin opiskelija voi aina palata takaisin aikaisempaan materiaaliin mikäli tarvetta on. Moduulit avataan seuraavasti:

1. Kansantalous 

2. Yritystalous 

3. Rahoitusinstrumentit ja sijoituskohteet

4. Sijoitusrahastot ja varainhoito

5. Lainsäädäntö

6. Verotus 

Koulutuksessa on kuusi (6) moduulia. Jotta opiskelija läpäisee koulutuksen, hänen on saatava väh. 50% oikein jokaisen osion tehtävistä. Tällä tavalla opiskelija suorittaa koulutuksen hyväksytysti ja saa Arcadan todistuksen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 400 euroa + alv 24 %

Arcada Täydennyskoulutus

Arcada Täydennyskoulutus

Arcada Täydennyskoulutus

Arcada Täydennyskoulutus tarjoaa koulutusta ja kursseja aikuisopiskelijoille, yrityksille ja organisaatioille. Opinnot suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä työelämän edustajien kanssa vastaamaan työelämän välittömiä ja tulevia tarpeita. Koulutuksia ja kursseja järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi kaupan- ja hallinnon alalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä tietotekniikassa....


Lue lisää kouluttajasta Arcada Täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta APV1 Sijoitusneuvonta -verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Arcada Täydennyskoulutus

Arcada Täydennyskoulutus

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
fortbildning.arcada.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta APV1 Sijoitusneuvonta -verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpito haltuun verkossa

Verkkokurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleiset periaatteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: