Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

DAX perusteet

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 290 EUR + alv 24 %
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan

Verkossa
1 290 EUR
20.12.2021

DAX perusteet

Tämä 2-päiväinen kurssi sopii henkilöille, jotka laativat Power BI:llä tietomalleja ja haluavatoppia ymmärtämään DAX-kaavojen logiikkaasekä saadahyödyllisiä ratkaisumalleja tyypillisiin laskentatilanteisiin. 

DAX-kielen oppiminen poikkeaa esimerkiksi Excel-kaavoista, sillä kieltä ei opi pelkkiä funktioita opiskelemalla. Soveltava osaaminen edellyttää funktioiden lisäksi myös ns. rivi- ja kontekstiajattelun perusperiaatteiden ymmärtämisen. Kurssilla tutustutaan sekä funktioihin että opetellaan ajattelemaan DAX:in tavoin.  

Koulutuksen sisältö

  • Johdanto sekä lyhyt kertaus
  • Lasketut sarakkeet ja mittarit
  • Ehdollisuus sekä informaatiofunktiot
  • Muuttujien käyttäminen sekä hyödyt

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta DAX perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on suunniteltu esimerkiksi kontrollereille tai vastaavissa tehtävissä työskenteleville, jotka tarvitsevat raporteissa monipuolisesti erilaista laskentalogiikkaa. Kurssin ensisijaisena kohderyhmänä eivät ole tekniset ja erilaisia kieliä hallitsevat sovelluskehittäjät.

Kurssin esitietovaatimukset

MieluustiPower BI jatkokurssia vastaavat tiedot, tietokantojen peruskäsitteiden tuntemusta sekä soveltavaa osaamista funktioihin perustuvasta laskennasta esimerkiksi Excelissä. Osallistujilla on hyvä olla hieman käytännön kokemusta myös DAX-kaavatyypeistä, kuten lasketuista sarakkeista (calculated columns) ja mittareista (measures).

Kouluttaja

Heidi Enho, Corellia Helsinki Oy

Heidi on konsultti, Microsoft Certified Trainer ja Microsoft Most Valuable Professional eli MVP.

Heidi sekä kouluttaa että toteuttaa Microsoftin Power BI -raportointiratkaisuita. Yleensä Heidin konsultointi- ja toteutusprojektit sisältävät myös koulutusta, jotta asiakkaat oppivat ylläpitämään ja kehittämään toteutettuja ratkaisuita omatoimisesti.

Kustannukset

1 290 € + ALV 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DAX perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ari Hovi Oy

Opi maailman parhailta kouluttajilta

Digitalisaation keskiössä on datan hyödyntäminen ja tekijöiden osaaminen. Varmista onnistuminen ja tule oppimaan kouluttajilta, jotka ovat olleet vastuussa maailman vaativimmissa digitalisaatihankkeissa. Kotimaiset kouluttajamme ovat alansa huippuja ja he omaavat vankkaa käytännön kokemusta. Koulutuksiimme on osallistunut tuhansia henkilöä useista kymmenistä yrityksistä ja julkishallinnon...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ari Hovi Oy

Itälahdenkatu 22 A
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Investoi koulutusseteleihin!

Hanki nyt koulutusseteleitä ja saat vuoden lisäaikaa koulutuspäätöksille. Koulutusseteleillä saat myös koulutukset edullisemmin kuin yksittäin tilattuna.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DAX perusteet täytä seuraavat tiedot: