Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvua ja kilpailukykyä tekoälyllä | Räätälöitävä koulutus johtajille

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
Puolikas tai koko päivä
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Kasvua ja kilpailukykyä tekoälyllä | Räätälöitävä koulutus johtajille

Tekoälyn kehitys on aikakautemme suurin talouselämää mullistava teknologinen murros. Tekoäly mahdollistaa ennennäkemättömiä kilpailukykyparannuksia osaavissa käsissä. Nämä kilpailukykytekijät ovat jokaisella toimialalla omanlaisensa. Tekoälyn hyödyntäminen vaatii osaamista tekoälyn soveltamisesta toimialan kilpailukykytekijöihin. Paras osaaminen toimialan kilpailukykytekijöistä on organisaation johdolla ja johtavilla asiantuntijoilla.

Tekoälyhankkeiden teknistä ja analyyttistä osaamista voi ostaa ulkoa, mutta organisaation johdon vastuulla on tämän osaamisen johtaminen ja soveltaminen organisaation kilpailukyvyn parantamiseksi. Samalla johto pysyy perillä niistä, ehkä hitaasti mutta varmasti tapahtuvista muutoksista, millä tekoäly muuttaa toimialan pelisääntöjä.

Tekoälykoulutus johtajille

Tekoälykeskustelua hallitsevat toisaalta algoritmi-gurut ja toisaalta strategiakonsultit, jotka keskittyvät isoihin makrotaloudellisiin muutoksiin. Tämä kurssi keskittyy alueeseen, joka jää näiden väliin: johtajat tarvitsevat tietoa, miten heidän tulisi huomioida tekoälykehitys johtamisessaan tässä ja nyt.

Tämä kurssi perustuu kokemuksiin, joilla on viimeisen vuoden aikana koulutettu menestyksekkäästi noin 300 liiketoimintajohtajaa.

Tavoitteena on, että osallistujat saavat kurssilta kaksi asiaa avuksi johtamiseen:

  1. Vahva intuitio siitä, mistä tekoälyssä on nykymuodossaan kyse – ilman sukeltamista menetelmien matemaattisiin ja teknisiin yksityiskohtiin.
  2. Edellisen avulla ja muiden alojen esimerkkeihin peilaten käsitys siitä, missä kaikkialla ja miten tekoälyä voi soveltaa parantamaan oman organisaation kilpailukykyä

Lyhyesti kuvattuna kurssin tarkoitus on antaa osallistujilla valmius ottaa ensimmäiset askeleet tekoälykehityksessä ja sen johtamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvua ja kilpailukykyä tekoälyllä | Räätälöitävä koulutus johtajille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu johtajille. Se sopii erilaisille organisaatioille, sillä se räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan.

Kustannukset

Koulutuksen hinta max. 15 osallistujalle on 10.000 € + alv.

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Tulevaisuuden menestyjät osaavat hyödyntää dataa.

Haluatko kasvattaa omaa ja organisaatiosi osaamista ja kykyä hyödyntää dataa? Opi nyt uutta kotimaisilta ja Suomeen tulevilta alan huippukouluttajilta.  Laadukkaista koulutuksista saamallasi tietotaidolla vältät monta sudenkuoppaa, säästät aikaa, ratkaiset ongelmia ja saat kestävämpiä lopputuloksia. Suomen suurimmat organisaatiot ja IT-asiantuntijat luottavat...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvua ja kilpailukykyä tekoälyllä | Räätälöitävä koulutus johtajille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Purjeentekijänkuja 1 A 2
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kasvua ja kilpailukykyä tekoälyllä | Räätälöitävä koulutus johtajille täytä seuraavat tiedot: