Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ohjelmistorobotiikan perusteet

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
Koulutuksen järjestäjä: Ari Hovi Oy plus
Kesto: 1 päivä
   
Koulutuspaikkakunta: Helsinki
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

Ohjelmistorobotiikan perusteet

Ohjelmistorobotiikan perusteet 

Opi realisoimaan ohjelmistorobotiikan mahdollistamat hyödyt omassa yrityksessäsi

Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) on yksi tämän hetken kuumimmista puheenaiheista eurooppalaisissa palvelukeskuksissa sekä palvelu- ja tuotantotiimeissä. RPA:ta pidetään yhtenä käynnissä olevan ns. tietotyön vallankumouksen alullepanijoista. Teknologia on parissa vuodessa jalkautunut myös moniin suomalaisiin organisaatioihin. Toisaalta kokeneista RPA-osaajista on huutava pula ja ohjelmistorobotiikan tarjoamiin mahdollisuuksiin liittyy myös joitakin yleisiä väärinkäsityksiä.

Koulutuksessa käydään läpi, miten ohjelmistorobotiikan hyödyt yrityksellesi voidaan tunnistaa tehokkaasti ja mitkä RPA:han liittyvistä odotuksista ja väitteistä todella ovat totta. Kuulet kokemuksia tosielämän RPA-käyttötapauksista ja -kokemuksista. Opit myös, mitä RPA-hankkeen business casessa ja toimintasuunnitelmassa on syytä ottaa huomioon sekä kuinka pääset alkuun uuden teknologian kanssa.

Miksi osallistua:

Opit tunnistamaan ohjelmistorobotiikan otollisimmat käyttökohteet yrityksessäsi ja laatimaan uskottavan etenemissuunnitelman.

  1. Tunnistat, miten prosesseja kannattaa päivittää automaatiohyötyjen maksimoimiseksi.
  2. Opit ohjelmistorobotiikan vaihtoehtoiset hankintamallit ja niihin liittyvät edut ja haasteet.
  3. Saat tuoreinta tietoa viimeisimmistä RPA-käyttötapauksista Suomessa ja lähialueilla.
  4. Kuulet, mitä automaatioinnovaatioita on odotettavissa ohjelmistorobotiikan jälkeen ja miten ne tulee ottaa huomioon RPA-hankkeessa.

Koulutus pidetään suomeksi, mutta koulutuksen materiaalit ovat englanniksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ohjelmistorobotiikan perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kouluttaja

Jaakko Lehtinen. Jaakko Lehtinen vastaa ulkoistuspalveluita, ohjelmistorobotiikkaa ja innovatiivisia taloushallinnon sovelluksia tarjoavan OpusCapitan ohjelmistorobotiikkaan liittyvästä kehityksestä ja palveluista sekä taloushallinnon palveluiden automaatio- ja teknologiaratkaisuista. Jaakolla on yli kymmenen vuoden kokemus ulkoistuspalveluista, palvelutuotannosta ja prosessien kehityksestä. Aiemmin hän on vastannut mm. hankinnasta maksuun -prosessin kehityksestä sekä useista taloushallinnon palveluiden ja digitoinnin palvelutuotannon kehityshankkeista. Jaakko seuraa aktiivisesti, miten koneoppiminen, luonnollisten kielten käyttöliittymät ja muut tekoälyratkaisut vaikuttavat tietotyöhön lähitulevaisuudessa.

Kustannukset

Kurssin hinta on 1000 € + ALV.

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Tiedonhallinnan koulutus - tuoteriippumattomasti

Ovatko organisaatiosi tiedot hallinnassa? Miten oppia Big Dataa? Miten kuvata ja mallintaa tietoja? Miten tietovarasto kannattaa rakentaa?  Miten rakentaa kokonaisarkkitehtuuria? Miten oppia nopeasti SQL? Ongelmiin löytyy apua oikeasta koulutuksesta. Ari Hovi Oy tarjoaa pitkään kokemukseen ja asiantuntemukseen perustuvia tiedonhallinnan kursseja, joiden...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso heidän muut koulutuksensa tästä.

Yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Ohjelmistorobotiikan perusteet.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.


Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Yhteystiedot: Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Purjeentekijänkuja 1 A 2
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com