Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Power BI perusteet -työpaja

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
2 päivää
   
Helsinki
Avoin koulutus

Power BI perusteet -työpaja

Jos haluat oppia Power BI:n perusteet hyvin ja kyetä laatimaan raportteja vaivattomasti heti kurssin jälkeen, tervetuloa tähän käytännönläheiseen ja mielenkiintoiseen koulutukseen! Perustaitojen lisäksi saat kurssilta paljon ideoita siihen, miten yhdistelet dataa ja toteutat Power BI:llä havainnollisia raportteja.

Miksi osallistua koulutukseen?

Power BI:n osaamisesta on hyötyä ja osaamisella on myös arvoa, sillä Power BI:stä on tullut yksi tämän hetken kiinnostavimmista raportointivälineistä. Power BI:n avulla voi helposti yhdistellä dataa erilaisista tietolähteistä sekä toteuttaa porautuvia ja vuorovaikutteisia visualisointeja.

Koska Power BI on kehittynyt viimeisen vuoden aikana merkittävästi, Ari Hovi Oy:n Power BI -kurssit on päivitetty vastaamaan nykytilannetta.

Koulutuksen sisältö

  • Johdatus Powerin BI:hin sekä sen mahdollisuuksiin
  • Raporttien ja visualisointien laatiminen
  • Datan tuonti Power BI Desktopiin
  • Useiden taulujen yhdistämisen perusteet
  • Johdatus laskentaan
  • Raporttien julkaiseminen ja jakaminen Power BI -pilvipalvelussa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Power BI perusteet -työpaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Aiheesta kiinnostuneet, ei esitietovaatimuksia.

Kouluttaja

SULAVA OY - HEIDI ENHO

Heidi Enho on konsultti, Microsoft Certified Trainer ja Microsoft Most Valuable Professional eli MVP. Heidi sekä kouluttaa että toteuttaa Microsoftin Power BI -raportointiratkaisuita. Yleensä Heidin konsultointi- ja toteutusprojektit sisältävät myös koulutusta, jotta asiakkaat oppivat ylläpitämään ja kehittämään toteutettuja ratkaisuita omatoimisesti. Power BI:n lisäksi koulutusvalikoimaan kuuluvat Excelin raportointityökalut kuten Power Pivot & Power Query tai VBA:lla toteutetut ratkaisut.

Heidi saa vuodesta toiseen kiittäviä kurssipalautteita, joissa nousevat esiin opetustaito, selkeys, loogisuus, asiantuntemus ja kyky asettua eri tasoisten kurssilaisten asemaan. Niinpä Heidiltä sujuvat edelleen mainiosti myös perustason koulutukset. Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi-blogia ja jakaa suomalaisesta avoimesta datasta tehtyjä visualisointeja Vilahdus.fi-sivustolla sekä toimii Suomen Microsoft BI & Power BI User Groupin toisena vetäjänä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1 390 € + alv 24%.

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Tulevaisuuden menestyjät osaavat hyödyntää dataa.

Haluatko kasvattaa omaa ja organisaatiosi osaamista ja kykyä hyödyntää dataa? Opi nyt uutta kotimaisilta ja Suomeen tulevilta alan huippukouluttajilta.  Laadukkaista koulutuksista saamallasi tietotaidolla vältät monta sudenkuoppaa, säästät aikaa, ratkaiset ongelmia ja saat kestävämpiä lopputuloksia. Suomen suurimmat organisaatiot ja IT-asiantuntijat luottavat...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power BI perusteet -työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Purjeentekijänkuja 1 A 2
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Power BI perusteet -työpaja täytä seuraavat tiedot: