Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Power BI raportit ja visualisoinnit -työpaja

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR + alv 24 %
11.11.2019
   
Helsinki
Avoin koulutus

Power BI raportit ja visualisoinnit -työpaja

Osaatko Power BI:n perusteet, mutta haluat lisävinkkejä ja ideoita havainnollisten ja mahdollisimman hyvin toimivien raporttikokonaisuuksien toteutukseen? Tässä yksipäiväisessä Power BI -työpajassa keskitytään raportteihin ja visualisointeihin, ei kyselyihin eikä tietomallin rakentamiseen. 

Saat työpajasta paljon erilaisia vinkkejä ja ideoita. Opit mm. hyödyntämään uusimpia navigointiin liittyviä toimintoja, kuten kirjanmerkkejä ja painikkeita, porautumissivuja sekä raporttien työkaluvihjeitä.

Miksi työpajaan osallistuminen kannattaa?

Työpaja toimii mainiona ideariihenä henkilöille, joilla ei ole aikaa lukea kymmenittäin erilaisia blogeja, tutkia itse tarjolla olevia mukautettuja visualisointeja ja seurata aktiivisesti kaiken aikaa kehittyvän Power BI:n uusimpia tuulia. Työpajaa varten on valmisteltuja runsaasti erilaisia esimerkkejä, mutta voit ottaa työpajaan mukaan myös omia raporttitiedostojasi työstettäväksi.

Koulutuksen sisältö

  • Lyhyt kertaus Power BI:sta
  • Ositukset ja suodatukset
  • Porautuminen
  • Navigointi
  • Tarinankerronta
  • Katsaus erilaisiin visualisointeihin
  • Koontinäytöt pilvipalveluissa
  • Viimeistely

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Power BI raportit ja visualisoinnit -työpaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työpaja sopii kaikille Power BI -raporttien laatijoille, jotka haluavat hyödyntää välineen mahdollisuuksia täyspainoisesti ja tuottaa sekä näyttäviä että fiksusti toimivia raportteja sekä oppia hyviä käytäntöjä.

Esitietoina Power BI Desktopin ja raporttien laatimisen perustaidot.

Koulutuspaikka

Sulava Oy -koulutuskeskus, Vuorikatu 14 B, 3.kerros, Helsinki

Kouluttaja

SULAVA OY - HEIDI ENHO

Heidi Enho on konsultti, Microsoft Certified Trainer ja Microsoft Most Valuable Professional eli MVP. Heidi sekä kouluttaa että toteuttaa Microsoftin Power BI -raportointiratkaisuita. Yleensä Heidin konsultointi- ja toteutusprojektit sisältävät myös koulutusta, jotta asiakkaat oppivat ylläpitämään ja kehittämään toteutettuja ratkaisuita omatoimisesti. Power BI:n lisäksi koulutusvalikoimaan kuuluvat Excelin raportointityökalut kuten Power Pivot & Power Query tai VBA:lla toteutetut ratkaisut.

Heidi saa vuodesta toiseen kiittäviä kurssipalautteita, joissa nousevat esiin opetustaito, selkeys, loogisuus, asiantuntemus ja kyky asettua eri tasoisten kurssilaisten asemaan. Niinpä Heidiltä sujuvat edelleen mainiosti myös perustason koulutukset. Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi-blogia ja jakaa suomalaisesta avoimesta datasta tehtyjä visualisointeja Vilahdus.fi-sivustolla sekä toimii Suomen Microsoft BI & Power BI User Groupin toisena vetäjänä.

Kustannukset

790 € + alv 24 %

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Tulevaisuuden menestyjät osaavat hyödyntää dataa.

Haluatko kasvattaa omaa ja organisaatiosi osaamista ja kykyä hyödyntää dataa? Opi nyt uutta kotimaisilta ja Suomeen tulevilta alan huippukouluttajilta.  Laadukkaista koulutuksista saamallasi tietotaidolla vältät monta sudenkuoppaa, säästät aikaa, ratkaiset ongelmia ja saat kestävämpiä lopputuloksia. Suomen suurimmat organisaatiot ja IT-asiantuntijat luottavat...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power BI raportit ja visualisoinnit -työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Purjeentekijänkuja 1 A 2
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Power BI raportit ja visualisoinnit -työpaja täytä seuraavat tiedot: