Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Power BI tutuksi

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
2 päivää
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus

Power BI tutuksi

Opi Power BI perustoiminnot mielenkiintoisten esimerkkien ja käytännön harjoitusten avulla. Kurssin jälkeen tunnet monipuolisesti Power BI:n mahdollisuuksia, osaat luoda ja jakaa raportteja ja tiedät hyviä käytäntöjä sekä sujuvia työtapoja.

Power BI on hieno ja hyvin monipuolinen raportointi- ja analysointiväline. Raporttien laatimiseen liittyy useita työvaiheita, kuten datan lataus eli kyselyt, datan yhdistely, laskenta, visualisoinnit sekä jakelu. Omatoiminen toimintojen opettelu saattaa viedä aikaa.

Tällä kurssilla saat vaivattomasti oleellisimmat toiminnot haltuun ja kiinnostavat esimerkit sekä harjoitukset edistävät oppimista. Bonuksena saat kurssilta mukaasi myös lisämateriaalia sekä –harjoituksia, joiden avulla voit helposti kerrata kurssin aiheita ja syventää oppimistasi.

Koulutuksen sisältö

  • Lyhyt johdanto
  • Tutustuminen raporttien luonnin työvaiheisiin
  • Visualisointien ja raporttien laatiminen
  • Tiedon noutaminen – Power Query
  • Tiedon mallintamisen perusperiaatteet
  • Tutustuminen DAX-kaavoihin
  • Power BI -pilvipalvelu 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Power BI tutuksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka ryhtyvät laatimaan raportteja ja analyysejä Power BI:llä. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa Power BI -kokemusta. 

Koulutuspaikka

Etäkoulutus.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1290€ + ALV 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power BI tutuksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ari Hovi Oy

Opi maailman parhailta kouluttajilta

Digitalisaation keskiössä on datan hyödyntäminen ja tekijöiden osaaminen. Varmista onnistuminen ja tule oppimaan kouluttajilta, jotka ovat olleet vastuussa maailman vaativimmissa digitalisaatihankkeissa. Kotimaiset kouluttajamme ovat alansa huippuja ja he omaavat vankkaa käytännön kokemusta. Koulutuksiimme on osallistunut tuhansia henkilöä useista kymmenistä yrityksistä ja julkishallinnon...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ari Hovi Oy

Itälahdenkatu 22 A
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 75 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä henkilöstön ICT-osaamista

Tutustu Wistecin projektinhallinta-, HTML- ja SQL-kursseihin. Katso myös sosiaalisen median suosikkikurssit sekä Excel- ja Adobe-koulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Power BI tutuksi täytä seuraavat tiedot: