Python-ohjelmoinnin perusteet Azurea ja dataa hyödyntäen

Ari Hovi, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Seuraava toteutus
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
2 päivää
Seuraava toteutus
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Python-ohjelmoinnin perusteet Azurea ja dataa hyödyntäen

Python on nousemassa vuonna maailman käytetyimmäksiohjelmointikieleksi. Sen sovelluskohteista data-analyysi, datatiede ja koneoppiminen ovat kasvavimmat. 

Python sisältää tärkeät työkalut datan käsittelyyn kuten pandas ja numpy, joista jopa puhutaan excelin korvaajana. Nämä työkalut ovat monissa yrityksissä laajasti käytössä tuomassa lisää kilpailukykyä ja mahdollistamassa Big Datan hyödyntämistä. Näitä yrityksiä ovat mm. Nordea, Netflix, Amazon ja IBM.

Pythonin perusfilosofia on tehdä ohjelmoinnista mahdollisimman yksinkertaista, kaunista ja helppoa. Pythoniin on helppo päästä sisään ja onhan sitä myös ohjelmoinnin opetuksessa käytetty laajasti yliopistomaailmassa.

Kouluttajana toimii 20 vuotta ohjelmistoalalla ja IRC-Galleriankin perustajana tunnettu DI Jari Jaanto. Kokeneella kouluttajalla Jaantolla on mittava kokemus isoista datamassoista, ohjelmointikielistä, tietokannoista, pilvipalveluista ohjelmistokehityksestä ja data-analyysista.

Koulutus onnistuu myös yrityskohtaisena ja englannksi.

Koulutuksen sisältö

Kurssilla käymme pythonin perusteet läpi ensimmäisen päivän aikana käyttäen Microsoft Azure pilvipalvelua. Päivän aikana opit ohjelmoimaan ja saat työkalut joilla pystyt laajentamaan osaamistasi itsenäisesti. Pystyt etsimään tehokkaasti tietoa miten laajentaa Python-ohjelmiasi ja käyttämään Pythonin monipuolisia kirjastoja.

Toisen päivän aikana käymme läpi Python data-analyysikirjastoja ja käsittelemme aineistoja. Opit data-analyysin perusteita ja pääset ratkomaan oikean maailman ongelmia.

Päivä 1:

  • Mikä python?
  • Historiaa + Versiot
  • Peruskäsitteet (syntaksi, ehtolauseet, toisto)
  • Python-koodin ajaminen Microsoft Azure -ympäristössä
  • Tietotyypit ja tietorakenteet
  • Funktiot ja funktioiden määrittely
  • Satunnaisuus

Päivä 2:

  • Data-analyysi-kirjastot: Numpy, Pandas
  • Excelistä lukeminen ja kirjoittaminen
  • SQL-tietokannasta lukeminen ja kirjoittaminen
  • Datan Valmistelu
  • Data-analyysi
  • Visualisointi
  • Azure-resurssien käyttö 
  • Lisätehtävät: Olio-ohjelmointi, Funktionaalinen ohjelmointi, Koneoppiminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Python-ohjelmoinnin perusteet Azurea ja dataa hyödyntäen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Tämä kurssi sopii parhaiten ihmisille, jotka ovat aloittelijoita ja joilla on jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista tai joilla ei vielä ole ohjelmointikokemuksia, mutta jotka pitävät haasteista.

Kouluttaja

Toni Timonen

Innovaattori skaalautuvuudessa ja järjestelmäsuunnittelussa.

Toni Timonen, DI (Tietojenkäsittelyteoria, matematiikka), yrittäjä, on tunnustettu asiantuntija skaalautuvuuden ja järjestelmäsuunnittelun alalla. Hän on toiminut usean vuosikymmenen keskeisissä roolissa useissa merkittävissä teknologiahankkeissa, kuten YouTubessa ja Google Flightsissa, ja on erikoistunut erityisesti ohjelmistojen pitkäaikaiseen hyvinvointiin Pythonissa ja Gossa.

Kustannukset

1400€ + ALV 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Python-ohjelmoinnin perusteet Azurea ja dataa hyödyntäen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ari Hovi
Ari Hovi (Hovi Competence Development Oy)
Signature by Regus, Erottajankatu 15-17
00130 Helsinki

Menesty datalla Suomen ykkösosaajan kanssa

Haetko organisaatiollesi kilpailuetua datasta? Tarvitsetko kumppanin, joka tukee sinua datatyön kaikissa vaiheissa datastrategioista ja auditoinneista osaamisen kehittämiseen? Ari Hovi on täyden palvelun konsultti- ja koulutustalo, jolla on vuosikymmenten kokemus alan parhaista käytännöistä ja liiketoimintalähtöinen ote datatyöhön. Olivatpa haasteesi tiedolla johtamisen,...

Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu