Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SAP-projektien toteutus projektipäälliköille

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
Kesto: 2 päivää
   
Paikkakunta: Helsinki
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Kouluttaja: Ari Hovi Oy plus

SAP-projektien toteutus projektipäälliköille

#Education#

Kehity SAP-projektin vetäjänä parhaan SAP-kouluttajan johdolla!

 

Projektipäällikkö ei voi välttämättä vaikuttaa projektin laajuuteen, resursointiin tai aikatauluun, mutta on vastuussa projektin onnistumisesta.  Kun kyseessä on sisällöltään ja prosesseiltaan kehittyneen toiminnanohjausjärjestelmän sovitus omaan käyttöön, tulisi projektin vaiheiden olla täysin erilaisia kuin muissa IT hankkeissa.

Tässä koulutuksessa käymme läpi SAP-projektimetodiikan sekä päivitämme SAP-terminologiaosaamisen projektipäälliköltä vaadittavalle tasolle. Koulutuksessa opit käytännön esimerkkien kautta kaiken, mitä SAP-kehityshankkeen projektipäällikön tulee tietää SAP-ohjelmistojen noin 100 000 taulusta, noin 100 000 näytöstä ja noin 100 000 henkilötyövuoden kumuloituneesta IT-kehityksestä.

Koulutuksen hyödyt

  1. Opit standardisisällön ja liiketoimintatarpeen väliseen eroon (GAP analyysi) perustuvan Best Practice -projektimetodiikan
  2. Opit käyttämään uusia, kaikkien SAP-asiakkaiden käytössä olevia SAP:n sovelluskehityksen tukityökaluja, kuten SAP Solution Manager, Application Life Cycle (ALM) monitorin moduulissa, mukaan lukien liiketoiminta tarpeiden dokumentointi, ratkaisukuvaukset, testauksen ja muutoskontrollin SAP-työkalut
  3. Opit kuinka välimuistiprosessointi (SAP HANA) tulee muuttamaan kaikkien SAP-sovellusten jatkokehityksen tiekarttoja
  4. Opit terminologian ja pystyt keskustelemaan sujuvasti kaikkien SAP-osaajien kanssa, mukaan lukien BASIS osaajat, ABAP kehittäjät, SD, MM, PS, PP, BI, BW, SCM, SRM, CRM, FI ja CO moduulien sovellusasiantuntijat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SAP-projektien toteutus projektipäälliköille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sinulle, joka haluat saada työhösi sovellettavia työkaluja menestyä paremmin SAP-projektin vetäjänä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Mikko Valtonen. Mikko on SAP projektimetodiikan ja hankejohtamisen johtavia asiantuntijoita Suomessa. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus SAP projektien onnistumisista ja epäonnistumista sekä sovellusasiantuntijan että projektipäällikön rooleissa toimimisessa. Mikko on valittu mm. vuoden 2007 Suomen parhaaksi SAP kouluttajaksi SAP Academy:n toimesta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1400 € + alv 24 %

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Tiedonhallinnan koulutus - tuoteriippumattomasti

Ovatko organisaatiosi tiedot hallinnassa? Miten oppia Big Dataa? Miten kuvata ja mallintaa tietoja? Miten tietovarasto kannattaa rakentaa?  Miten rakentaa kokonaisarkkitehtuuria? Miten oppia nopeasti SQL? Ongelmiin löytyy apua oikeasta koulutuksesta. Ari Hovi Oy tarjoaa pitkään kokemukseen ja asiantuntemukseen perustuvia tiedonhallinnan kursseja, joiden...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SAP-projektien toteutus projektipäälliköille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Purjeentekijänkuja 1 A 2
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SAP-projektien toteutus projektipäälliköille täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

CIPP/E ja CIPM yhdessä paketissa!

Toimi tietosuojavastaavana GDPR:n edellytysten mukaisesti. Suorita Certified Information Privacy Manager ja Certified Information Privacy Professional -yhdistelmäkoulutus!