Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekoäly-workshop

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
1 päivä
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Tekoäly-workshop

Tekoäly koetaan usein virheellisesti teknologiakysymykseksi. Keskeistä hankkeissa on kuitenkin se, miten tekoälyllä parannetaan organisaation kilpailukykyä. Pitää olla ymmärrystä siitä, miten organisaation datavarannosta jalostetaan tekoälyä ja tekoälystä edelleen organisaation kilpailukykyä parantavia toimenpiteitä.

Hankkeeseen osallistujien pitää pystyä työskentelemään tehokkaasti yhdessä. Asian tekee haasteelliseksi paitsi se, että ihmisiltä puuttuu tekoälyosaamista myös se, että organisaatioilta puuttuu yksikäsitteiset kommunikointitavat. Tuotantolaitoksen suunnitteluun on yhteiset kuvaus- ja kommunikointimenetelmät, tekoälyhankkeisiin ei.

Miten tekoäly parantaa kilpailukykyä?

Workshopissa konsultti vastaa tehokkaista kommunikointikäytännöistä ja osallistujat voivat keskittyä oleelliseen kysymykseen: Miten tekoälyllä parannetaan organisaation kilpailukykyä.  Osallistujilta ei vaadita syvällistä osaamista tekoälystä. Konsultti fasilitoi työtä mm. analogioiden avulla. Mahdollisuuksien tunnistamista helpottaa analogiset tekoälyn sovelluskohteet muilta toimialoilta.

Workshopin avulla saadaan tehokas lähtö strategiatyölle tai tekoälyhankkeelle, vaikka osallistujien lähtöosaamistaso olisi rajallinen. Osaamistaso tekoälyasioissa on rajallinen kaikissa organisaatioissa.

Workshopin sisältö ja valmistelutyö räätälöidään tapauskohtaisesti. Workhopissa on kuitenkin pääpiirteissään seuraavat vaiheet:

  1. Organisaation yhden tai useamman haasteen tai tavoitteen kuvaaminen
  2. Yllä olevan kuvaaminen konseptuaalisena datamallina – kartoitetaan millainen datavaranto organisaatiolla on tai voisi olla tavoitteen saavuttamiseksi
  3. Konseptuaalisen datamallin avulla rakennetaan yhteinen ymmärrys siitä, miten datasta voidaan jalostaa tekoälyä ja edelleen kilpailukykyä parantavia toimenpiteitä
  4. Päivitetään tavoitetila, millainen olisi organisaation tavoittelema datavaranto vuonna 202X.
  5. Tehdään backcasting. Tehdään suunnitelma vuodesta 202X vuosi kerrallaan taaksepäin, mitä toimenpiteitä tarvitaan, että tavoitteeseen päästään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekoäly-workshop, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii erilaisille organisaatioille ja osallistujille, sillä se räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan.

Kustannukset

Koko päivän koulutus 5 – 15 osallistujalle 15.000€ + alv 24 %.

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Tulevaisuuden menestyjät osaavat hyödyntää dataa.

Haluatko kasvattaa omaa ja organisaatiosi osaamista ja kykyä hyödyntää dataa? Opi nyt uutta kotimaisilta ja Suomeen tulevilta alan huippukouluttajilta.  Laadukkaista koulutuksista saamallasi tietotaidolla vältät monta sudenkuoppaa, säästät aikaa, ratkaiset ongelmia ja saat kestävämpiä lopputuloksia. Suomen suurimmat organisaatiot ja IT-asiantuntijat luottavat...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoäly-workshop? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Purjeentekijänkuja 1 A 2
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tekoäly-workshop täytä seuraavat tiedot: