Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietovarasto (Data Warehousing) ja Business Intelligence -perusteet

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
1 päivä
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan
   
Helsinki, Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Tietovarasto (Data Warehousing) ja Business Intelligence -perusteet

Ari Hovi on tietovarastoinnin ”gran old man” ja alan suurimpia vaikuttajia. Tällä ainutlaatuisella kurssilla saat kuulla alan parhaat käytännöt Suomesta ja maailmalta.

Kurssin avulla säästää aikaa ja voi nopeuttaa DW-hankkeita: asiat tulevat kerralla selviksi. Kurssi helpottaa myös toimittajien kanssa keskustelua, kun termit, arkkitehtuurit ja tuotteeta ovat tuttuja. Kurssi on erittäin hyödyllinen myös kokonaisarkkitehtuurin parissa työskenteleville.
Sopii kaikille, jotka osallistuvat tai ovat tekmisissä tietovarasto / BI -hankkeen kanssa ja haluavat yleiskuvan tietovarasto/BI -alueesta, Big Datan vaikutuksista sekä näkemyksen tulevaisuuden suuntauksista.

Kurssi on yksi Ari Hovin suosituimmista yrityskohtaisia koulutuksia. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kurssin sisältö

Tiivis ja toimittajariippumaton tietoisku tietovarastoinnin ja Business Intelligence -alueen ideoista, menetelmistä ja välineistä. Kurssilla käydään läpi terminologia, käsitteet sekä arkkitehtuurivaihtoehdot. Big Datan vaikutusta käsitellään eri näkökulmista. Kouluttaja Ari Hovi kertoo kokemuksia monista omista hankkeistaan. Mukana puolueeton katsaus DW ja BI alueiden ohjelmistoihin.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Tietovarastointi – mistä on kysymys
  • Tietovarastointia käytännössä
  • Teknologia
  • Tiedon hyödyntäminen ja BI

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietovarasto (Data Warehousing) ja Business Intelligence -perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sopii kaikille, jotka osallistuvat tai ovat tekmisissä tietovarasto / BI -hankkeen kanssa ja haluavat yleiskuvan tietovarasto/BI -alueesta, Big Datan vaikutuksista sekä näkemyksen tulevaisuuden suuntauksista.

Kouluttaja

FM Ari Hovi toimii päätoimisesti konsulttina erikoisalueenaan Data Warehouse / Business Intelligence, käsitemallinnukset, tietoarkkitehtuurimallinnukset ja -määritykset sekä Business Intelligence / tietovarastoratkaisujen auditointi. Ari on Suomen kokeneimpia käsite- ja tiedonmallintajia (Data Modeling).

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 900 € + alv 24 %.

Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Tulevaisuuden menestyjät osaavat hyödyntää dataa.

Haluatko kasvattaa omaa ja organisaatiosi osaamista ja kykyä hyödyntää dataa? Opi nyt uutta kotimaisilta ja Suomeen tulevilta alan huippukouluttajilta.  Laadukkaista koulutuksista saamallasi tietotaidolla vältät monta sudenkuoppaa, säästät aikaa, ratkaiset ongelmia ja saat kestävämpiä lopputuloksia. Suomen suurimmat organisaatiot ja IT-asiantuntijat luottavat...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietovarasto (Data Warehousing) ja Business Intelligence -perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Ari Hovi Oy

Ari Hovi Oy

Purjeentekijänkuja 1 A 2
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietovarasto (Data Warehousing) ja Business Intelligence -perusteet täytä seuraavat tiedot: