Aris4Autism

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy on autismin, ADHD:n ja erilaisten käyttäytymishäiriöiden hoidon, kuntoutuksen ja koulutuksen asiantuntija. Aris4Autism Oy palvelee niin vanhempia kuin esim. opettajia, koulunkäyntiavustajia, psykologeja tai vaikkapa toimintaterapeutteja. Olet tervetullut verkkokursseille tai voit tilata juuri sinun ryhmällesi räätälöidyn kurssin omaan tilaasi. Aris4Autism Oy konsultoi mielellään esim. kouluja tai tekee kuntoutusohjelman juuri sinun lapsellesi.

Kaikki kurssit pidetään etänä, mutta mitkään niistä eivät ole nauhoituksia, vaan koulutuksissa on tilaisuus kysyä kysymyksiä kouluttajalta ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa.

Haluatko lisätietoa Aris4Autism Oy:n koulutuksista?

Lisätietoa Aris4Autism Oy:n koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan koulutuksen järjestäjältä täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen.

Sosiaali- ja terveysala Kesto Hinta Paikka Alkaa
ABA-kuntoutus autismi kirjoon kuuluville (1 op.) Alkaen 300 EUR + alv 0 % Verkossa Sopimuksen mukaan
Psykiatria / Mielenterveystyö
Aggressiivisen käyttäytymisen määrän ja intensiteetin vähentäminen lapsilla ja nuorilla (1 op.) 10 tuntia Alkaen 500 EUR + alv 0 % Verkossa Useita (3)
Ahdistuksen ja pelkojen hoito autismin kirjoon kuuluvilla asiakkailla (1 op.) 10 tuntia Alkaen 500 EUR + alv 0 % Verkossa Useita (3)
Aikuisen ADHD:n hoito (1 op.) Alkaen 200 EUR + alv 0 % Verkossa Sopimuksen mukaan
Miten saada lapsi tai nuori kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita (1 op.) 10 tuntia Alkaen 500 EUR + alv 0 % Verkossa Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Aris4Autism Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Aris4Autism Oy

Kuusitie 3
69100 Kannus

www.aris4autism.com

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Aris4Autism Oy täytä seuraavat tiedot: