Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ABA-kuntoutus autismi kirjoon kuuluville (1 op.)

Aris4Autism Oy
Yhteenveto
10–12,5 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
ABA kuntoutus autismi kirjoon kuuluville

ABA-kuntoutus autismi kirjoon kuuluville (1 op.)

Applied Behavior Analysis eli ABA-kuntoutus on Suomessa melko uusi metodi, mutta se on maailmalla jo pitkään käytössä ollut kuntoutusmenetelmä, joka soveltuu erityisesti käyttäytymisongelmien ratkomiseen ja uusien taitojen opettamiseen. ABA:n on lukuisissa tutkimuksissa todettu vähentävän ongelmakäyttäytymisiä kuten aggressiivisuutta sekä lisäävän monia taitoja kommunikoinnista, hienomotoriikkaan, ja sosiaalisista taidoista, akateemisiin kykyihin. ABA soveltuu kaiken ikäisille leikki-ikäisistä aikuisiin ja sen tuloksellisuus on osoitettu esim. autismin, ADHD:n ja Down-syndrooman diagnoosin saaneilla.

Kussin hyödyt

Koulutuksen jälkeen:

  • Osaat kertoa mitä ABA on, ja mihin sitä käytetään.
  • Osaat tehdä ABA:n mukaisen asiakkaan taitojen ja ongelmakäyttäytymisten kartoituksen
  • Osaat päätellä mistä asiakkaasi/lapsesi ongelmakäyttäytymiset johtuvat
  • Tiedät millaisin keinoin ongelma käytäytymisiä voidaan vähentää

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ABA-kuntoutus autismi kirjoon kuuluville (1 op.) , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Huomaathan, että Aris4Autism järjestää erillisen kurssin erityislasten vanhemmille ja autismin kirjoon kuuluvien asiakkaiden kanssa työskenteleville kuten esim. opettajille, psykologeille ja psykiatrisille sairaanhoitajille. Valitse haluamasi vaihtoehto, kun ilmoittaudut kurssille. Kurssin sisältö on erilainen riippuen kumman koulutuksen valitset.

Aikataulu

Koulutus muodostuu 2,5h / päivä kestävistä luennoista kerran viikossa joko neljän (vanhemmat) tai viiden (ammattilaiset) viikon ajan. Ammattilaisille koulutukseen sisältyy myös omalla ajalla tapahtuvaa tehtävien tekoa ja harjoittelua, ja näistä harjoituksista keskustelua koulutuksen aikana.


Aikataulu:

Ke 8.12 2021 klo 10–12.30 (ammattilaiset) ja klo 17.30–20.00 (vanhemmat)

Ke 15.12 2021 klo 10–12.30 (ammattilaiset) ja klo 17.30–20.00 (vanhemmat)

Ke 22.12 2021 klo 10–12.30 (ammattilaiset) ja klo 17.30–20.00 (vanhemmat) 

Ke 29.12 2021 klo 10–12.30 (ammattilaiset) ja klo 17–20.00 (vanhemmat)

Ke 5.1 2022 klo 10–12.30 (ammattilaiset)

Koulutuspaikka

Koulutus tapahtuu etänä Teams-kokouksen kautta. Koulutus ei siis ole nauhoitus, vaan sinulla on tilaisuus kysyä kysymyksiä kouluttajalta ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa.

Kouluttaja

Katariina Cheour (Psykologian tohtori, neuropsykologian professori ja lasten neuropsykologian dosentti) on saanut monia palkintoja sekä opettajana että psykologina. Hänellä on 20 vuoden opetuskokemus ja Katariinan ominta aluetta ovat austimi, ADHD, oppimisvaikeudet ja käyttäytymisvaikeudet.

Kustannukset

Vanhemmille tarkoitettu suppeampi kurssi 300 €.

Ammattilaisille tarkoitettu laajempi kurssi 600 €.

Peruutuskulut:  35 € toimistokuluja + 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutus tapahtuu viikon sisällä ennen koulutuksen alkua, peruutuksia ei enää oteta vastaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ABA-kuntoutus autismi kirjoon kuuluville (1 op.) ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy on autismin, ADHD:n ja erilaisten käyttäytymishäiriöiden hoidon, kuntoutuksen ja koulutuksen asiantuntija. Aris4Autism Oy palvelee niin vanhempia kuin esim. opettajia, koulunkäyntiavustajia, psykologeja tai vaikkapa toimintaterapeutteja. Olet tervetullut verkkokursseille tai voit tilata juuri sinun ryhmällesi räätälöidyn kurssin omaan tilaasi. Aris4Autism...


Lue lisää kouluttajasta Aris4Autism Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aris4Autism Oy

Kuusitie 3
69100 Kannus

 Näytä puhelinnumero
www.aris4autism.com

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Täydennä osaamistasi Lahdessa!

Kevään koulutustarjonnassa mm. Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelma ja Lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttinen ohjaaja. 

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ABA-kuntoutus autismi kirjoon kuuluville (1 op.) täytä seuraavat tiedot: