Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ahdistuksen ja pelkojen hoito autismin kirjoon kuuluvilla asiakkailla (1 op.)

Aris4Autism Oy
Yhteenveto
10 tuntia
500 EUR (arvonlisäverotonta)
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
500 EUR
5.2.2022

Verkossa
Sopimuksen mukaan
 Ahdistuksen ja pelkojen hoito autismin kirjoon kuuluvilla asiakkailla (

Ahdistuksen ja pelkojen hoito autismin kirjoon kuuluvilla asiakkailla (1 op.)

Ahdistus ja erilaiset pelot ovat varsin yleisiä autismi kirjon diagnoosin saaneilla. Kuitenkin monet näistä ihmisistä eivät sosiaalisten tai kielellisten haasteiden vuoksi osaa kertoa ympäristölleen tuntemuksistaan, eivätkä he välttämättä oirehdi samalla tavalla kuin neurotyypilliset ihmiset. Siispä ahdistus ja pelko jäävät usein huomaamatta, ja kokenutkin ammattilainen voi olla epävarma siitä, miten heidän tulisi auttaa autismin kirjoon kuuluvaa asiakastaan, joka on ahdistunut tai pelokas.

Tällä kurssilla käydään läpi ahdistuksen ja pelkojen oireita autismikirjoon kuuluvilla, ja opitaan, miten muokata eri teoreettisten lähestymistapojen (esim. Mindfullness, CBT ja ABA) mukaisia ahdistuksen ja pelkojen hoitokeinoja juuri autismin kirjoon kuuluville eri ikäisille asiakkaille sopiviksi.   

Koulutuksen jälkeen

  • Tiedät, miten autismi diagnosoidaan ja mitkä ovat autismikirjoon kuuluvalla tyypilliset haasteet
  • Opit, miten autismin kirjoon kuuluvat ihmiset tyypillisesti oppivat ja miten heidän kanssaan voi parhaiten kommunikoida
  • Osaat tunnistaa ahdistuksen ja pelkojen oireet autismin kirjoon kuuluvilla
  • Tiedät, miten autimikirjoon kuuluvan ahdistusta ja pelkoja voidaan tehokkaasti hoitaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ahdistuksen ja pelkojen hoito autismin kirjoon kuuluvilla asiakkailla (1 op.), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu mielenterveystyön ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat autismi kirjoon kuuluvia asiakkaita.

Aikataulu

Koulutus muodostuu joko 2,5h / päivä kestävistä luennoista kerran viikossa neljän viikon ajan tai kahdesta 5 tunnin pituisesta koulutuksesta viikonloppuna. Molempiin koulutuksiin sisältyy myös omalla ajalla tapahtuvaa tehtävien tekoa ja harjoittelua, ja näistä harjoituksista keskustelua koulutuksen aikana.

Vaihtoehto 1:

La 5.2.2022 klo 11-17 (pidämme lounastauon ja lyhyitä taukoja koulutuksen aikana)

La 12.2.2022 klo 11-17 (pidämme lounastauon ja lyhyitä taukoja koulutuksen aikana)

Vaihtoehto 2: 

Ma 29.11.2021 klo 10–12.30

MA 6.12.2021 klo 10–12.30

Ma 13.12.2021 klo 10–12.30

Ma 20.12.2021 klo 10–12.30

Koulutuspaikka

Koulutus tapahtuu etänä Teams-kokouksen kautta. Koulutus ei siis ole nauhoitus, vaan sinulla on tilaisuus kysyä kysymyksiä kouluttajalta ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa.

Kouluttaja

Katariina Cheour. Psykologian tohtori, neuropsykologian professori ja lasten neuropsykologian dosentti, joka on saanut monia palkintoja sekä opettajana että psykologina. Hänellä on 20 vuoden opetuskokemus ja Katariinan ominta aluetta ovat austimi, ADHD, oppimisvaikeudet ja käyttäytymisvaikeudet.

Kustannukset

Kustannukset: 500 €. 

Peruutuskulut: 35 € toimistokuluja + 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutus tapahtuu viikon sisällä ennen koulutuksen alkua, peruutuksia ei enää oteta vastaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ahdistuksen ja pelkojen hoito autismin kirjoon kuuluvilla asiakkailla (1 op.)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy on autismin, ADHD:n ja erilaisten käyttäytymishäiriöiden hoidon, kuntoutuksen ja koulutuksen asiantuntija. Aris4Autism Oy palvelee niin vanhempia kuin esim. opettajia, koulunkäyntiavustajia, psykologeja tai vaikkapa toimintaterapeutteja. Olet tervetullut verkkokursseille tai voit tilata juuri sinun ryhmällesi räätälöidyn kurssin omaan tilaasi. Aris4Autism...


Lue lisää kouluttajasta Aris4Autism Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aris4Autism Oy

Kuusitie 3
69100 Kannus

 Näytä puhelinnumero
www.aris4autism.com

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Täydennä osaamistasi Lahdessa!

Kevään koulutustarjonnassa mm. Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelma ja Lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttinen ohjaaja. 

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ahdistuksen ja pelkojen hoito autismin kirjoon kuuluvilla asiakkailla (1 op.) täytä seuraavat tiedot: