Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten saada lapsi tai nuori kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita (1 op.)

Aris4Autism Oy
Yhteenveto
10 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Miten saada lapsi tai nuori kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita

Miten saada lapsi tai nuori kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita (1 op.)

Kerrankin koulutus, josta on käytännön hyötyä miltei kaikille vanhemmille ja miltei kaikille lasten ja nuorten parissa työskenteleville kuten opettajille tai nuoriso-ohjaajille! Varmaan tiedätkin kaikki keinot jotka eivät tehoa: uhkailu ei auta, käskyjen toisto ei tehoa ja anelukaan ei saa oppilastasi tai lastasi tottelemaan. Mikä siis neuvoksi? Tällä kurssilla opit Applied Behavior Analysis eli ABA:n mukaiset tutkitusti tehokkaat keinot vähentää lapsen tai nuoren ongelmakäytäytymistä ja kaivertaa esiin kuuliainen lapsi. Kaikki tämä tehdään oppilasta/lasta kunniottavin metodein ja vieläpä niin, että te molemmat ollette tyytyväisiä lopputulokseen.

Koulutuksen jälkeen

  • Tiedät, mitä ABA kuntoutus on ja miten sitä voidaan käyttää lapsen käyttäytymisen muuttamiseen
  • Osaat päätellä, mistä asiakkaasi/lapsesi tottelemattomus johtuu
  • Osaat tehdä ABAn mukaisen asiakkaan ongelmakäyttäytymisten kartoituksen
  • Osaat vähentää lapsen tottelemattomuutta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Miten saada lapsi tai nuori kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita (1 op.), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Eikö oppilaasi tai lapsesi kuuntele ohjeitasi tai noudata käskyjäsi? Silloin tämä kurssi on juuri sinua varten.Kurssille ovat tervetulleita niin vanhemmat kuin opettajat, koulunkäynnin ohjaajat, nuorisotyöntekijät ja muut lasten ja nuorten kanssa työskentelevät. 

Aikataulu

Koulutus muodostuu joko 2,5h / päivä kestävistä luennoista kerran viikossa neljän viikon ajan tai kahdesta 5 tunnin pituisesta koulutuksesta viikonloppuna. Molempiin koulutuksiin sisältyy myös omalla ajalla tapahtuvaa tehtävien tekoa ja harjoittelua, ja näistä harjoituksista keskustelua koulutuksen aikana.

Vaihtoehto 1:

La 4.12.2021 klo 11–17 (pidämme lounastauon ja lyhyitä taukoja koulutuksen aikana)

La 11.12.2021 klo 11–17 (pidämme lounastauon ja lyhyitä taukoja koulutuksen aikana)

Vaihtoehto 2: 

Ke 12.1.2022 klo 10–12.30

Ke 19.1.2022 klo 10-12.30

Ke 26.1.2022 klo 10–12.30

Ke 2.2.2022 klo 10–12.30

Koulutuspaikka

Koulutus tapahtuu etänä Teams-kokouksen kautta. Koulutus ei siis ole nauhoitus, vaan sinulla on tilaisuus kysyä kysymyksiä kouluttajalta ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa.

Kouluttaja

Katariina Cheour. Psykologian tohtori, neuropsykologian professori ja lasten neuropsykologian dosentti, joka on saanut monia palkintoja sekä opettajana että psykologina. Hänellä on 20 vuoden opetuskokemus ja Katariinan ominta aluetta ovat austimi, ADHD, oppimisvaikeudet ja käyttäytymisvaikeudet.

Kustannukset

500 €.

Peruutuskulut: 35 € toimistokuluja + 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutus tapahtuu viikon sisällä ennen koulutuksen alkua, peruutuksia ei enää oteta vastaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Miten saada lapsi tai nuori kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita (1 op.)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy

Aris4Autism Oy on autismin, ADHD:n ja erilaisten käyttäytymishäiriöiden hoidon, kuntoutuksen ja koulutuksen asiantuntija. Aris4Autism Oy palvelee niin vanhempia kuin esim. opettajia, koulunkäyntiavustajia, psykologeja tai vaikkapa toimintaterapeutteja. Olet tervetullut verkkokursseille tai voit tilata juuri sinun ryhmällesi räätälöidyn kurssin omaan tilaasi. Aris4Autism...


Lue lisää kouluttajasta Aris4Autism Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aris4Autism Oy

Kuusitie 3
69100 Kannus

 Näytä puhelinnumero
www.aris4autism.com

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opettajan digityökalut haltuun!

Oulun yliopiston koulutuksessa tutustut digityökaluihin ja malleihin, jotka mahdollistavat oppilaslähtöisen ja aktivoivan työskentelyn sekä lähi- että etäopetuksessa.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Miten saada lapsi tai nuori kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita (1 op.) täytä seuraavat tiedot: