Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

EC-Council Certified Network Defender (CND)

Yhteenveto
5 päivää
englanti

Espoo, Verkossa
Koulutus

EC-Council Certified Network Defender (CND)

Certified Network Defender (CND) is a vendor-neutral, hands-on, instructor-led comprehensive network security certification training program. It is a skills-based, lab intensive program based on a job-task analysis and cybersecurity education framework presented by the National Initiative of Cybersecurity Education (NICE). The course has also been mapped to global job roles and responsibilities and the Department of Defense (DoD) job roles for system/network administrators. The course is designed and developed after extensive market research and surveys.

The program prepares network administrators on network security technologies and operations to attain Defense-in-Depth network security preparedness. It covers the protect, detect and respond approach to network security. The course contains hands-on labs, based on major network security tools and techniques which will provide network administrators real world expertise on current network security technologies and operations. The study-kit provides you with over 10 GB of network security best practices, assessments and protection tools. The kit also contains templates for various network policies and a large number of white papers for additional learning.

By watching the Sneak Peek Webinar recording you can learn more about the course and meet the EC-Council Certified Instructor Mane Piperevski, who will give a short technical demo about what you will learn on the CND course.

Toukokuussa 2021 tulossa ilmaiset webinaarit

EC-Council haluaa avata livedemojen avulla, mitä CND Certified Network Defender ja CPENT Certified Penetration Testing Professional -kurssit pitävät sisällään. Ilmoittaudu mukaan kouluttajan sivuilla.

• The Certified Penetration Testing Professional (CPENT) Sneak Peek -webinaari 27.5. klo 10 - 11
    • Kouluttaja Mane Piperevski avaa käytännön esimerkein, mitä CPENT-kurssilla käsitellään ja minkälaisia asioita tulee hallita päästäkseen läpi sertifiointitestistä. Lähestymiskulma on hyvin tekninen ja markkinointikalvojen osuus on minimoitu tässä webinaarissa.

• Certified Network Defender CND v2 Sneak Peek, 25.5. klo 11 - 12
    • Mane Piperevski ottaa käsittelyyn myös CND-kurssin ja näyttää livedemon avulla, mistä Certified Network Defender -kurssissa on kysymys. Lähestymiskulma on tässäkin webniaarissa tekninen ja markkinointikalvojen osuus pidetään maltillisena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EC-Council Certified Network Defender (CND), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Hinta : 3 595 € Kurssimateriaali: sisältyvät

• Network Administrators
  • Network security Administrators
  • Network Security Engineer
  • Network Defense Technicians
  • CND Analyst
  • Security Analyst
  • Security Operator
  • Anyone who involves in network operations

Kurssin ohjelma

Module 01: Computer Network and Defense Fundamentals.

Module 02: Network Security Threats, Vulnerabilities, and Attacks.

Module 03: Network Security Controls, Protocols, and Devices.

Module 04: Network Security Policy Design and Implementation.

Module 05: Physical Security.

Module 06: Host Security.

Module 07: Secure Firewall Configuration and Management.

Module 08: Secure IDS Configuration and Management.

Module 09: Secure VPN Configuration and Management.

Module 10: Wireless Network Defense.

Module 11: Network Traffic Monitoring and Analysis.

Module 12: Network Risk and Vulnerability Management.

Module 13: Data Backup and Recovery.

Module 14: Network Incident Response and Management.

Arrow ECS Finland – tietotekniikan koulutukset

Arrow ECS – laadukasta IT-koulutusta ammattilaisille

Arrow ECS Finland toimii Suomessa mm. seuraavien teknologiavalmistajien virallisena koulutuskeskuksena:

• Citrix
  • EC-Council
  • IBM
  • VMware
  • Juniper
  • Microsft
  • F5
  • Check Point
  • Veeam
  • Trend Micro

Arrow ECS Finlandin kurssitarjonta koostuu heidän päämiestensä virallisista koulutuksista, jotka toteutaan heidän virallisilla koulutusmateriaaleillaan ja harjoituksillaan.

Arrow ECS tarjoaa IT-aiheisia peruskursseja, edistyneemmille ammattilaisille soveltuvia jatkokursseja sekä yrityskohtaisia ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Asiantuntevaa ja kansainvälistä IT-koulutusta kokemuksella

Kouluttajat ovat taustaltaan asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemus päämiesten ratkaisuista. Näin he tuovat käytännönläheistä tietoa osaksi koulutusta ja tarjoavat osallistujille parhaita neuvoja ja vinkkejä sovellettuna suomalaisten organisaatioiden tarpeisiin.

Arrow ECS järjestää asiantuntijakoulutuksia 26 Euroopan maassa yli 1350 erikoistuneen kouluttajan voimin.

Useita eri tapoja kouluttautua

Kurssitarjonnasta löytyy laaja valikoima eri valmistajien avoimia kursseja, joille voi ilmoittautua aikataulun mukaisesti. Avoimille kursseille voi osallistua joko perinteisesti luokkahuoneessa tai etäopiskelijana omasta työpisteestä käsin. Etäopiskelussa eli Live OnLine -koulutuksissa (ILO, Virtual Training Room) joko kaikki osallistujat ovat mukana etäyhteydellä tai osa opiskelijoista osallistuu etänä.

Arrow ECS tarjoaa myös asiakaskohtaisia koulutuksia. Mikäli organisaatiossasi on useampi samasta aihealueesta kiinnostunut, pyydä tarjous asiakaskohtaisesta toteutuksesta.

Yhteydenottopyyntö

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit pyytää lisätietoa, ilmoittautua kurssille tai pyytää tarjousta koulutuksesta Arrow ECS Finlandilta.

Yhteystiedot : Arrow ECS Finland Oy

Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

edu.arrow.com

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.