Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Johdatus pilvimaailmaan ja pilvinatiiveihin sovelluksiin by Arrow

Yhteenveto
8 tuntia
suomi, tanska

Espoo, Verkossa
Koulutus

Videoesittely

Tule mukaan Johdatus Pilvimaailmaan ja Pilvinatiiveihin sovelluksiin -kurssille.

Johdatus pilvimaailmaan ja pilvinatiiveihin sovelluksiin by Arrow

Yritykset ovat kovaa vauhtia ottamassa pilvipalveluita käyttöön. Vaikka pilvi kiinnostaa, niin tietämys kaikista pilven mahdollisuuksista ei ole kaikille vielä tuttua. Jokaisella on hieman poikkeava käsitys, mitä pilvi tarkoittaa ja mitä termistöä käytetään pilvistä puhuttaessa. Tämän koulutuksen tarkoituksena on avata oppilaalle miten ja miksi pilviä hyödynnetään, sekä mitä erilaiset pilvet mahdollistavat ja mitä termistöä pilven ympärillä käytetään.

Koulutus koostuu seuraavista moduuleista:

Cource Introduction
- Kurssin esittely

Cloud Basics
- Pilvien perusteet
- Miksi pilveä hyödynnetään ja mitä haasteita pilvi asettaa
- Mitä eri pilviä on olemassa ja kuinka ne eroavat toisistaan

Public Cloud Basics
- Julkisten pilvipalveluiden esittely
- Kuinka julkiset pilvipalvelut toimivat

Public Cloud Building Blocks
- Kuinka pilveen rakennetaan palveluita

Public Cloud Migration
- Kuinka migroidaan työkuormia pilveen

Cloud Adoption Framework
- Kuinka rakentaa yrityksen pilvistrategia

DevOps and Automation
- Automaation hyödyntäminen pilvessä
- Pilvinatiivit sovellukset ja sovelluskehitys

Cloud Security
- Pilven tietoturva ja sen parantaminen

Kouluttaja: Tuukka Korhonen, Arrow ECS, Pilviarkkitehti

Paikka: koulutukset toteutetaan Virtual Classroom etäkoulutuksina toistaiseksi

Kesto: 1 päivä, klo 9.00 - 17.00

Osallistujien kommentteja:

• Good course of cloud basics. Professional presentator, introduced everything quite clear.
  • Todella hyvä yleiskatsaus pilven mielenmaailmaan,
  • Aivan loistava ja ajankohtainen esitys pilveytymisestä. Auttaa kyllä ymmärtämään meidän asiakkaiden tuskaa!
  • Hyvä ja hyvin vedetty koulutus, kiitos!
  • Todella hyvä pilviseminaari missä eri pilvikäsitteet tulivat selkeästi käytyä läpi. Kiitokset Tuukka Korhoselle
  • Todella hyvä yleiskoulutus pilvipalveluista. Aukaisi monta jollain tavalla epäselvänä ollutta yksityiskohtaa. Aukaisi myös erittäin hyvin aihealueen ternmistöä.
  • Hyvin esitetty ja kerrottu selkeästi mitä kaikki tarkoittaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johdatus pilvimaailmaan ja pilvinatiiveihin sovelluksiin by Arrow, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille pilvipalveluista kiinnostuneille riippumatta roolista tai osaamistaustasta. Esim. myyntihenkilöt, projektipäälliköt, tietohallinto

Teknisille henkilöille koulutus tarjoaa pilven perusteet. Soveltuu erinomaisesti myös ei-teknisille henkilöille.

Arrow ECS Finland – tietotekniikan koulutukset

Arrow ECS – laadukasta IT-koulutusta ammattilaisille

Arrow ECS Finland toimii Suomessa mm. seuraavien teknologiavalmistajien virallisena koulutuskeskuksena:

• Citrix
  • EC-Council
  • IBM
  • VMware
  • Juniper
  • Microsft
  • F5
  • Check Point
  • Veeam
  • Trend Micro

Arrow ECS Finlandin kurssitarjonta koostuu heidän päämiestensä virallisista koulutuksista, jotka toteutaan heidän virallisilla koulutusmateriaaleillaan ja harjoituksillaan.

Arrow ECS tarjoaa IT-aiheisia peruskursseja, edistyneemmille ammattilaisille soveltuvia jatkokursseja sekä yrityskohtaisia ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Asiantuntevaa ja kansainvälistä IT-koulutusta kokemuksella

Kouluttajat ovat taustaltaan asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemus päämiesten ratkaisuista. Näin he tuovat käytännönläheistä tietoa osaksi koulutusta ja tarjoavat osallistujille parhaita neuvoja ja vinkkejä sovellettuna suomalaisten organisaatioiden tarpeisiin.

Arrow ECS järjestää asiantuntijakoulutuksia 26 Euroopan maassa yli 1350 erikoistuneen kouluttajan voimin.

Useita eri tapoja kouluttautua

Kurssitarjonnasta löytyy laaja valikoima eri valmistajien avoimia kursseja, joille voi ilmoittautua aikataulun mukaisesti. Avoimille kursseille voi osallistua joko perinteisesti luokkahuoneessa tai etäopiskelijana omasta työpisteestä käsin. Etäopiskelussa eli Live OnLine -koulutuksissa (ILO, Virtual Training Room) joko kaikki osallistujat ovat mukana etäyhteydellä tai osa opiskelijoista osallistuu etänä.

Arrow ECS tarjoaa myös asiakaskohtaisia koulutuksia. Mikäli organisaatiossasi on useampi samasta aihealueesta kiinnostunut, pyydä tarjous asiakaskohtaisesta toteutuksesta.

Yhteydenottopyyntö

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit pyytää lisätietoa, ilmoittautua kurssille tai pyytää tarjousta koulutuksesta Arrow ECS Finlandilta.

Yhteystiedot : Arrow ECS Finland Oy

Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

edu.arrow.com

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.