Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Microservices Frameworks - Video Collection

Arrow ECS Finland Oy
Yhteenveto
Koulutuksen järjestäjä: Arrow ECS Finland Oy plus
Kesto: 1 päivä
   
Koulutuspaikkakunta: Useita paikkakuntia
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

Microservices Frameworks - Video Collection

 

To launch this video, please click here: https://www.onlinedigitallearning.com/course/view.php?id=1326 

Note: you will be required to login with your IBM ID to view this video.

This series of 3 videos presents the usage scenarios for the microservices architecture. It describes the microservices functions and patterns and provides an overview of example frameworks, such as Netflix OSS and Amalgam8.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Microservices Frameworks - Video Collection, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Hanki Arrow ECS Education -koulutuskortti

Säästä IT-koulutuskuluissa – hanki koulutuskortti!

Säästä IT-koulutuskuluissa – hanki koulutuskortti!

Lue lisää Arrow ECS Education -koulutuskortti

Arrow ECS Education -koulutuskortti lisää joustavuutta organisaatiosi IT-ammattilaisten kouluttamiseen: kullekin henkilölle voidaan laatia yksilöllinen koulutussuunnitelma laajan kurssivalikoimamme ja -aikataulun pohjalta ja maksu voidaan hoitaa keskitetysti yrityskohtaisen koulutuskortin avulla. 


Videoesittely

Arrow tarjoaa monipuoliset ja joustavat koulutuspalvelut.

Kohderyhmä

Please refer to the Overview.

Osallistumisen edellytykset

Please review to the Overview.

Kurssin ohjelma

Please refer to the Overview.

Kustannukset

Hinta : 60 €

Arrow ECS Finland Oy

Arrow ECS Finland – tietotekniikan koulutukset


Arrow ECS – laadukasta IT-koulutusta ammattilaisille

Arrow ECS Finland toimii Suomessa mm. seuraavien teknologiavalmistajien virallisena koulutuskeskuksena:

  • Citrix
  • EC-Council
  • IBM
  • VMware
  • Juniper
  • Symantec
  • F5
  • Check Point
  • RSA
  • Blue Coat


Arrow ECS Finlandin kurssitarjonta koostuu heidän päämiestensä virallisista koulutuksista, jotka toteutaan heidän virallisilla koulutusmateriaaleillaan ja harjoituksillaan.

Arrow ECS tarjoaa IT-aiheisia peruskursseja, edistyneemmille ammattilaisille soveltuvia jatkokursseja sekä yrityskohtaisia ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Asiantuntevaa ja kansainvälistä IT-koulutusta kokemuksella

Kouluttajat ovat taustaltaan asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemus päämiesten ratkaisuista. Näin he tuovat käytännönläheistä tietoa osaksi koulutusta ja tarjoavat osallistujille parhaita neuvoja ja vinkkejä sovellettuna suomalaisten organisaatioiden tarpeisiin.

Arrow ECS järjestää asiantuntijakoulutuksia 26 Euroopan maassa yli 1350 erikoistuneen kouluttajan voimin. 

Koulutuksissa käyneiden palautteita

Hakkeri kykenee saavuttamaan tavoitteensa olemassa olevien järjestelmien rajoituksista huolimatta. Hänellä on kattava tuntemus tietokonejärjestelmistä ja työkaluista. Hakkerilla on oltava myös oikeanlainen asenne. 

Nykypäivän erilaisissa tietojärjestelmähankkeissa tietoturvan toteuttaminen on merkittävä haaste. Eettisen hakkeroinnin avulla voidaan osittain vastata näihin haasteisiin. 

Arrows ECS Finland -koulutusorganisaation tarjoama Certfied Ethical Hacker (CEH) on laaja ja monipuolinen kurssi joka antaa kokonaisvaltaisen käsityksen eettisestä hakkeroinnista. 

Koulutustilaisuudet järjestetään kouluttajan omissa tiloissa jotka ovat modernit ja viihtyisät. Kouluttajana toimii kyberturvallisuuden erittäin pätevä asiantuntija jolla oli laaja kokemus kaikesta aiheen osa-alueista. Koulutus oli kaikenkaikkea kattava, monipuolinen ja hyvin antoisa. Kurssilla tulee paljon uusia asioita vastaan ja sen vuoksi voisin suositella sen myös IT-ammattilaisille jotka haluaisivat kehittää omaa ammattitaitoaan.

Lisäksi koulutusorganisaatio Arrows ECS Finland on hyvin joustava ja avulias kurssin ja loppukokeen järjestämisen suhteen.


Kurssipalaute: Deploy and Manage Citrix XenApp/XenDesktop 7.6 Fast Track

Ajankohta 24.–28.8.2015

Kurssi tuli tarpeeseen, sillä olen mukana palvelin ja Citrix ohjelmistojen ja päivitysprojektissa. Kurssi sisälsi hyvin kattavasti, Citrix XenApp ja XenDesktop 7.6 käyttöönoton ja integroinnin, Citrixin XenServer virtualisointialustaan. Olen nyt paljon luottavaisempi tietämyksestäni ja osaamisestani, projektin teknisen osuuden toteutuksen suhteen. Kurssi on todellinen napakymppi näiden asioiden kanssa pähkäileville, eikä Tero Laineen takuuvarma tietämys ja tyyli taaskaan petä!


Kurssipalaute: Deploy and Manage Citrix XenApp/XenDesktop 7.6 Fast Track

Ajankohta 24.–28.8.2015

Class is very useful to get overall picture of Citrix environment.

I can use course material to help building Citrix environment. Lab's were useful to see how it would work in real situations.

Instructor has good knowledge about subject and he checked answers to all questions that needed some searching. Good presentation skills.

Näytä kaikki koulutukset

Yhteydenottopyyntö

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit pyytää lisätietoa, ilmoittautua kurssille tai pyytää tarjousta koulutuksesta Arrow ECS Finlandilta.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Yhteystiedot : Arrow ECS Finland Oy

Arrow ECS Finland Oy

Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
edu.arrowecs.eu