Avaimet onnistuneeseen prosessityöhön – näin saavutat tuloksia (maksuton webinaaritallenne)

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
0 EUR + alv 24%
Saatavilla
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Avaimet onnistuneeseen prosessityöhön – näin saavutat tuloksia (maksuton webinaaritallenne)

Usein kuulee organisaatioissa sanottavan: ”on meillä prosesseja kuvattuna, mutta ei niitä kukaan lue”. Saattaa jopa olla, että sana prosessi on muodostunut organisaation yhteiseksi kirosanaksi. Miksi prosesseja siitä huolimatta edelleen kuvataan?

Tässä webinaarissa käymme läpi, miten prosessityöllä saavutetaan tuloksia, sekä miksi prosessityössä on myös saatettu kohdata epäonnistumisia.

Lisäksi puhumme myös onnistuneen prosessityön suunnittelusta ja jalkauttamisesta. Mihin onnistuneella prosessityöllä on vaikutusta ja mitä tulisi tehdä, jotta prosessit eivät jäisi vain ”bittihyllyyn” pölyttymään? Prosessien kuvaamisessa tulee muistaa, että kyse on toiminnan havainnollistamisesta. Työn todellinen hyöty tulee pitkäjänteisestä kehitystyöstä!

Tässä webinaarissa:

  • Opit, miksi prosesseja piirretään
  • Hahmotat miten tarkasti prosesseja tulisi kuvata
  • Näet, miten prosessikuvauksia hyödynnetään eri työtehtävissä
  • Hahmotat myös prosessikuvausten roolin toiminnan kehittämisessä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Avaimet onnistuneeseen prosessityöhön – näin saavutat tuloksia (maksuton webinaaritallenne), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Webinaari sopii kehityspäälliköille, prosessiomistajille, prosessin kehitystyötä tekeville, sekä yksiköiden esihenkilöille, joilla on keskeinen asema prosessien jalkauttamisessa.

Kouluttaja

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa. Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.

Kustannukset

Maksuton webinaaritallenne

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Avaimet onnistuneeseen prosessityöhön – näin saavutat tuloksia (maksuton webinaaritallenne)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Avaimet onnistuneeseen prosessityöhön – näin saavutat tuloksia (maksuton webinaaritallenne) täytä seuraavat tiedot: