Ekosysteemit murroksessa

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
Ekosysteemit murroksessa

Ekosysteemit murroksessa

Mitä hyötyä ekosysteemiajattelussa on murroskohtien tunnistamisesta?

Ekosysteemiajattelu ja systeemien mallintaminen osana johtamista, kehittämistä ja riskienhallintaa on osalle meistä jo ihan käytännön työtä. Jotta voimme suunnitella tulevaa tai ymmärtää päätöksiemme vaikutuksia, pitää meillä olla ymmärrystä siitä, millaisessa ekosysteemissä organisaatiomme toimii ja kuinka moneen erilaiseen ekosysteemiin toimintamme vaikuttaa.

Tärkeää on tunnistaa myös meneillään olevia ja mahdollisia tulevia muutoksia, jotka voivat liittyä asiakkaiden käyttäytymiseen ja toiveisiin, toimittajien ja alihankkijoiden muutoksiin, rahoitukseen, ympäristövaatimuksiin, uuteen teknologiaan, raaka-aineiden saatavuuteen tai hankintaan, kilpailijoiden käyttäytymisen tai toiminnan muutoksiin, lainsäädännön muutoksiin, henkilöstön ikääntymiseen, syntyvyyden laskuun, globaaleihin pandemioihin tai aiempaa voimakkaampiin sääilmiöihin.

Osa muutoksista on sellaisia, joiden kohdalla voidaan ja pitääkin puhua murroksesta. Toteutuessaan muutokset aiheuttavat ekosysteemissä murrosvaiheita, rakenteellisten muutosten tarpeita, tarpeita uusille ekosysteemeille tai ekosysteemien hajoamisia.

Ilmoittaudu mukaan ekosysteemiwebinaarisarjan 4. osaan

Webinaarissa Elina Mäkinen jatkaa pohdintaansa ekosysteemiajattelun merkityksestä ja syventää aihetta tarkastelemalla tekijöitä, joiden muutokset saattavat johtaa murrostilanteisiin ekosysteemeissä.  Tämä webinaari on jatkoa Arterin aiemmille ekosysteemiwebinaareille:

  • Ekosysteemin merkitys liiketoiminnassa

  • Riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen ekosysteemianalyysin avulla

  • Ekosysteemi ja viitekehykset

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ekosysteemit murroksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille organisaatioiden kehittämisestä, riskienhallinnasta, strategiatyöstä ja ekosysteemiajattelun hyödyntämisestä kiinnostuneille!

Aikataulu

TI 22.03.2022 09:00 - 10:00

Koulutuspaikka

Online

Kouluttaja

Elina Mäkinen, Vanhempi konsultti, Arter Oy

Kustannukset

Ilmainen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ekosysteemit murroksessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ekosysteemit murroksessa täytä seuraavat tiedot: