Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Elämää ISO 27001 -sertifioinnin jälkeen

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
Elämää ISO 27001 -sertifioinnin jälkeen

Elämää ISO 27001 -sertifioinnin jälkeen

Saimme Arterilla kesällä 2021 ISO 27001 -sertifikaatin tietoturvan hallintajärjestelmästämme. Hallintajärjestelmän rakennus kesti reilun vuoden ja vei merkittävän määrän työtunteja. Mitä siitä jäi käteen? Onko elämä sertifioitumisen jälkeen laakereilla lepäämistä? Millaisia vaikutuksia hallintajärjestelmällä on ollut organisaation toimintaan ja arkeen?

Webinaarissa Arterin Tietoturvapäällikkö Aleksi Rossi käy läpi, mitä konkreettisia muutoksia tietoturvan hallintajärjestelmän rakennus ja käyttöönotto on Arterille tuonut. Webinaarissa avataan myös kevyesti, mistä puhutaan, kun puhutaan ISO 27001 standardista, mitkä asiat olivat haastavia rakennusvaiheessa ja mihin sertifioitumisen jälkeen on syytä kiinnittää huomiota.Standardin aikaisempi osaaminen ei ole tarpeellista. Tule siis mukaan kuulemaan, millaista on elämä tietoturvan hallintajärjestelmän kanssa!

Webinaari sopii kaikille ISO 27001 -standardin kanssa työskenteleville, sekä tietoturvasta ja hallintajärjestelmistä kiinnostuneille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elämää ISO 27001 -sertifioinnin jälkeen , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Aikataulu

TI 25.01.2022 09:00 - 10:00.

Koulutuspaikka

Online

Kouluttaja

Aleksi Rossi, Tietoturvapäällikkö, System Administrator

Kustannukset

Ilmainen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elämää ISO 27001 -sertifioinnin jälkeen ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adoben ohjelmat haltuun!

Omaksu Adoben kulmakivet InDesign, Photoshop ja Illustrator tai käsittele liikkuvaa kuvaa animoidut somemainokset ja videoeditoinnin perusteet -kursseilla.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elämää ISO 27001 -sertifioinnin jälkeen täytä seuraavat tiedot: