ISO 27001 -standardin minimivaatimukset

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
Tietokone ja kädet

ISO 27001 -standardin minimivaatimukset

Kaikkien organisaatioiden toimintaympäristö on uniikki, joten yhtä oikeaa mallia tietoturvatyölle ei ole, vaan organisaation tulee tunnistaa suojattavat kohteet ja tavoiteltavan tietoturvallisuuden taso, jotta ihmiset, teknologiat ja yhteiset toimintatavat takaavat yhdessä organisaatiolle riittävän tietoturvan.

ISO 27001 -standardi tarjoaa hyvän viitekehyksen ja perusrakenteen lähteä parantamana oman organisaation tietoturvatasoa.

Tässä webinaarissa käymme lyhyesti läpi ISO 27001 -standardin perusrakenteen ja standardin minimivaatimukset. Lisäksi käymme läpi, missä järjestyksessä standardin mukaista tietoturvanhallintajärjestelmää on järkevää rakentaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 27001 -standardin minimivaatimukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Webinaari sopii erityisesti:

  • Heille, jotka pohtivat, kuinka paljon ISO 27001 -standardin edellytykset vaativat organisaatiolta työtä.
  • Heille, joiden tavoitteena on kehittää organisaation tietoturvaa.
  • Heille, jotka tähtäävät ISO 27001 -sertifiointiin
  • Arterin olemassa oleville asiakkaille, joiden tarkoituksena on laajentaa IMS- tai ARC-ohjelmiston käyttöä tietoturvaan.

Aikataulu

TI 18.10.2022

Klo 09:00 - 10:00

Webinaarin tallenne on katsottavissa webinaarin jälkeen.

Koulutuspaikka

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Webinaarin tallenne lähetetään kaikille osallistujille webinaarin jälkeen. 

Kouluttaja

Jari Saali, Vanhempi konsultti

Kustannukset

Webinaari on ilmainen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 27001 -standardin minimivaatimukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ISO 27001 -standardin minimivaatimukset täytä seuraavat tiedot: