Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ISO 9001 vaatimusten mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentaminen IMS-ohjelmistolla – ota avuksesi valmis mallipohja

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
 ISO 9001 vaatimusten mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentaminen

ISO 9001 vaatimusten mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentaminen IMS-ohjelmistolla – ota avuksesi valmis mallipohja

ISO 9001 -standardi on maailman suosituin laadunhallinnan viitekehys. Monelle yritykselle ISO 9001 -sertifikaatti taas on toiminnan jatkuvuuden edellytys.

Olemme rakentaneetIMS-ohjelmistonalusta alkaen toimimaan kotina laadunhallintajärjestelmän dokumentaatiolle. Ohjelmistoa on myös kehitetty standardin uudistusten, kuten 9001:2015 -päivityksen myötä, jolloin IMSiin lisättiin riskienhallinnan työkalu.

Nyt olemme ottaneet askeleen eteenpäin ja luoneet IMS-ohjelmistoon joukon valmista sisältöä – templaten, joka tekee ISO 9001 -standardin vaatimusten mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentamisesta entistä helpompaa. Tervetuloa webinaariin tutustumaan ISO 9001 -standardin valmiiseen mallipohjaan ja rakenteeseen!

Webinaarissa kuulet:

  • Mitä Arterin ISO 9001 -template sisältää?

  • Miten IMS-ohjelmisto tukee ISO 9001 -mukaista laadunhallintajärjestelmää.

  • Miten voit halutessasi tilata mallipohjan omaan IMS-ohjelmistoon ja mitä se kustantaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 9001 vaatimusten mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentaminen IMS-ohjelmistolla – ota avuksesi valmis mallipohja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari sopii kaikille, jotka harkitsevat ISO 9001 -pohjaisen laadunhallintajärjestelmän rakentamista IMS apunaan, sekä organisaatioille, joilla IMS-ohjelmisto on käytössä ja on herännyt tarve rakentaa ISO 9001 -standardipohjainen laadunhallintajärjestelmä.

Aikataulu

TI 15.02.2022 09:00 - 10:00

Koulutuspaikka

Online

Kouluttaja

Markus Meurman, Asiantuntijapalveluiden päällikkö, Arter oy

Kustannukset

Ilmainen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 9001 vaatimusten mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentaminen IMS-ohjelmistolla – ota avuksesi valmis mallipohja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adoben ohjelmat haltuun!

Omaksu Adoben kulmakivet InDesign, Photoshop ja Illustrator tai käsittele liikkuvaa kuvaa animoidut somemainokset ja videoeditoinnin perusteet -kursseilla.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ISO 9001 vaatimusten mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentaminen IMS-ohjelmistolla – ota avuksesi valmis mallipohja täytä seuraavat tiedot: