Kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli toiminnan visuaalisen mallintamisen apuna

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
Kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli toiminnan visuaalisen mallintamisen apuna

Kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli toiminnan visuaalisen mallintamisen apuna

Tutustu visuaaliseen kokonaisarkkitehtuurin kuvaamiseen hallintamallin avulla. Kokonaisarkkitehtuuri on tapa hahmottaa organisaation kokonaisuutta, tunnistamalla eri asioiden välisiä yhteyksiä.Tässä webinaarissa tutustut johdonmukaiseen ja saumattomaan kokonaisarkkitehtuurin kuvaamiseen kokonaisarkkitehtuurin hallintamallin avulla.

Webinaarissa hahmotat, miten voit Arter Framework -mallipohjan avulla kuvata kokonaisarkkitehtuuria, eli organisaation toimintaa, tietojärjestelmiä, tietoa, teknologiaa ja strategiaa visuaalisella tavalla.

Kokonaisarkkitehtuurin työkaluna webinaarissa käydään läpi myös ARC-ohjelmistoa. Ohjelmiston joustava alusta sisältää valmiit rakenteet kokonaisarkkitehtuurin hallintaan ja kuvaamiseen. Näin hahmotat myös kyvykkyydet, sekä strategialähtöiset hankkeet, joissa kyvykkyyksiä kehitetään ja kasvatetaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli toiminnan visuaalisen mallintamisen apuna, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Webinaari sopii kaikille organisaation ja toiminnan kehittämisestä vastaaville, niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Aikataulu

TI 08.02.2022 09:00 - 10:00

Koulutuspaikka

Online

Kouluttaja

Mikko Tuominen, Avainasiakaspäällikkö, Arter oy

Kustannukset

Ilmainen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli toiminnan visuaalisen mallintamisen apuna? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli toiminnan visuaalisen mallintamisen apuna täytä seuraavat tiedot: